Здравейте, докторе! Миналата седмица Ви писах на лични, защото ми се стори доста дълго, но не получих отговор, а може и да не съм го пратила, защото много бързах. Както и да е, ние сме на 1г и 20 дни и положението ни е следното: преди три седмици зачервено гърло, хрема, едното ухо май я болеше, отмина доста бързо с капки за уши, коларгол и вит.С,после започна да хърка някакси с уста през деня, което ми се стори странно, взеха ни секрет от носа и се оказа стафилокок aurens. След един ден получи силна хрема, темп.38.5. Предписаха ни аугментин 457 по 4мл на 12ч и коларгол(видях, че не го одобрявате, а на всичкото отгоре никой не ми каза,че имат срок на годност и ползвах тези от първата настинка, но не редовно защото много плаче и се върти).След два дни кашлица и взехме Мукоплант. Днес вече всичко спряхме, но пак си е запушен носа и хърка, не тече като в началото, има един прозрачни лепкави и по някой път бели сополи. И за капак имаме млечница от АБ.С какво да я мажа за нея? За хремата какво да предприема? Стана дълго и объркано, дано ме раберете.Благодаря Ви предварително.