Докторе след като прочетох и си признавам, че се притесних, копвам от съедната тема
Извинявам се, че отново се намесвам, но ние също наскоро след като прояде банана имахме...Съдържанието е кашаво, светло кафяво-зеленикаво и пълно със черни жилчиции, които приличат на сготвен копър ( или червейчета), незнам как другояче да го определя. ...
Това два пъти от изхожданията, принципно 3-4 пъти не обилно на ден са му обичайните изхождания.
Хм впечатлих се и аз от гледката, но след като в третия памперс ги нямаше тези странни неща реших, че не е страшно. Дали е възможно да е кръв това наистиа, преди известно време, въобще неможеше да хапне банан. Подуваше му се коремчето, имаше газове, помните скоро ви описвах. Сега това го няма, но ме озадачихте и притеснихте с тая кръв сега.
Здравейте,обадих се на педиатърката относно черните жилки в акото и тя излезе с версията за алергия към лекарствата или храната. Предложи някакво противоалергично лекарство, но не съм склонна да я тъпча, така че дори не го запомних.Дори не поиска да отидеме да ни види....
Досега съм давала тиленол и нурофен и не се е получавало такова нещо. Новата храна от 2 седмици е млечната каша. Какво би богло да бъде друго освен алергия? Трябва ли да изискам някакви изследвания?
Иначе детето е добре, няма темп. вече, хремата е по-слаба, в акото има черни жилки, но много по малко
Аз бих изследвал изпражнения за окултни кръвоизливи (проба Майер). За съжаление не мога отблизо да видя находките, а това би било полезно.
Тъй като според вас това не е хранителна алергия, дали става въпрос за желязодефицитна анемия или ...? И след като сме имали само два памперса, но обилни с такива неща, да пусна ли аз една посявка за окултни кръвоизливи?
Мислите ли, че при нас желязото може да се губи например от честите изхождания 3-4 на ден и евентуално от проблемите ни по от рано?
Яде месо и то богато, риба, вече и жълтък, броколи, спанак, цвекло тоест не е като да е хранителен недоимък от желязо.
Беше станало въпрос за торбичките под очите, е Тони си ги има почти постоянно но леки, само когато е станал от сън са по ясно изразени. Писах Ви, че личната педиатърка отказа да ми даде направление за серумно желязо и т.н, мислите ли че е добре за самоинициатива?
От няколко дни да не кажа седмица, че непомня колко точно са дните (нали престанах да го следя по колко изяжда), Тони яде но много трудно. В смисъл няма апетит ама никакъв, пробвах трикратно хранене не и не, само АМ ни спасява, верно може и зъбки да са или пък нещо друго, но все пак да не би да има някаква връзка.
Ох май ме хвана параноята
ама яко.