@Munichka
Детето сега е на?
Припомнете ми моля, какви храни досега сме въвели...
Здравейте д-р Бърди,
Йони е на 1,5 месеца, а алергията, я направи на 1 година. осъмниха се, че е от Нутрилона и затова минахме на Фризопеп. Не знам дали си спомняте историята, но нещата се отключиха от детско сокче на Здравко. След 3 месеца лечение със Зиртек и тежка диета, я заведохме при Мустаков, направи й теста с 20 показателя и се оказа, че към мляко най-малко е алергична. От скалата от 1 до 4, само моркова беше 3, а ябълката, яйцето, картофа, ориза бяха 2 (което си пише, че е умерено), Мустаков ни каза да я мъчим още 3 месеца с лекарства и да не давам нито една от посочените храни. Аз не се съобразих с него и след консултация с вас, реших да си я храня нормално и да заменя Фризопепа с ХА мляко. Детето вече е на ХА мляко, яде доста неща ,без млечни, яйце, риба, телешко месо и всички силни алергезиращи продукти, но основните, та и повече ги давам. Та, пак ще напиша въпросите си - Докога трябва да се дава само това мляко? какво е следващото нещо, с което трябва да започна захранване(нормално АМ или сирене, или кисело мляко???) и кога да стане това?
Много ти благодаря за отговорите