докторе, а какво е подходящо?
и доколко е добре да хапва така малко друга храна, освен кърма? Какво да правя? Ако спра кърменето май съвсем гладни ще ходиме...и какво мислите за по-продължителното кърмене?
за соевите продукти какво ще кажете?
тиквеника и ябълника са печени, с много малко захар и без други добавки, шипката я давам все пак за вит. це-то....
Правиха ни изследване на акото предишния път, на направлението пишеше ентеровирус, док. каза че всичко е ок на изследването. Сега питах може ли да има кървене и да не се вижда, отговора беше че щеше да покаже при изследването. Жилките се появяват само след прием на млечни.
Дайте ми едно примерно дневно меню... .
Ами най-вече предпочита кърмата, направо се чудя как да процедирам вече...
Със събуждането (8.30-9.00) сме на гърда,
след около час( 10.00 -10.30 ) й давам обикновени бисквити на нестле( без мляко са ), банан - колкото изяде, но не всеки ден.
Към 11.30-12.00 й се доспива и заспиваме на гърда отново.
Събужда се горе-долу след час,час и половина и отказва да яде друга храна ако не съм я накърмила преди това... затова обикновенно я кърмя и се обличаме за разходка 30-60мин., според времето. След разходка в повечето случаи хапваме добре, но рядко цяло бурканче от сварени зеленчуци( картоф, морков,лук,тиква,грах,карфиол,фиде), малко хляб, в дните варира малко шунка/ пилешко, телешко, соев кашкавал/сирене.
след около 2 часа й предлагам настъргана ябълка - изяжда я с кеф.
после сме на кърма когато поиска и имаме още 1 спане около 1 час. Когато вечеряме ние, тя хапва малко хляб / шунка/соев продукт/ но това са трохички направо.
и така заспиваме на гърда към 22.00-23.00 и има 1-2 кърмения през нощта
Каквото съм чела за храненето на детето - това са вече отбити от кърмата деца...а в моя случай не знам какво да правя, а като добавиме и реакцията към млякото, не смея и желтък да предлагам...
Моля ви кажете, какво мислите за соевите продукти, тя ги яде, но дали са подходящи? И защо тиквеника и ябълника не са подходящи, те все пак са запечени, несиропирани, без орехи и канела?