Здравей Бърди,моля те за помощ отново
За пореден път се убеждавам, че не мога да разчитам на педиатъра ни.
Днес бях при него с няколко въпроса.
Първо Джули ми е със запушен нос вече от две седмици, няма други оплаквания,няма температура и аз отидох с надежда да даде някакви капки, които да помогнат ( започнат по твой съвет Олинт от тази вечер).
Според педиатъра ни, гърлото е страшно червено, но детето си хапва и пие без проблеми, не дава индикация за червено гърло.
Предписа ни отново Коларгол, за които капки знам, че не трябва да давам.
Имах няколко въпроса, но отговорите бяха толкова неадекватни, че се ядосах и се отписах днес от педиатъра ни.
Първо е, че Джули яде по 5 пъти на ден в следната схема
1. 10ч - 150, 180г мляко
2. 12.30- 13ч 275г. местно пюре+ сирене.
3. 16.30 - 190г плодове пюре или плодове
4. 19ч - нещо от нашата вечеря, но не повече от 100г. и то като игра.
5. 22ч 190г каша.
Горе долу така яде, в това количестно, като ака 3 до 4 пъти на ден и не спира да тича и играе ( въобще не стои на едно място освен като спи)
Тежи около 11.500 - 11.800кг., просто попитах дали е нормално, да не наддава откакто е проходила а да яде така, но освен подигравателен отговор, че трябва да се изследва хемоглобина
, за да прецени дали я храня правилно - друго не получих.
Попитах и за плача през нощта - през два, три дни някъде около 2, 3часа през нощта Джули започва да плаче силно на сън, вдигам я, разсънвам я и когато се разсъни почва да си играе и да се смее ( няма и следа от плача или да продължи да е кисела), минава час и пак заспива като си спи спокойно през цялата нощ, попитах дали на зъби се дължи, но ми се изсмяха в очите и ми каза да я водя на невролог
Моля те, моля те от сърце, отговори ми на тези въпроси, кажи си мнението, кажи ми каква схема на хранене да приложа, какво количество, детето си хапва добре, даже ако и предложа повече и повече ще хапва.
Смее се, играе, не спира да говори, разбира всичко, онзи ден стана на 17 месеца.
Няма температура, има апетит, за какво да правя кръвна картина не разбирам( по думите на педиатъра е за да изключи вирусна инфекция или алергия).
Благодаря ти от сърце, очаквам отговора ти със свито сърце.