Здравейте Бърди,
честит Ви нов форум, допитвала съм се толкова пъти до Вас на старото място, дано тук Вие е по-добре и намерите повече признателност отколкото заядливо отношение и неразбиране!
Имам конкретен въпрос, свързан с моя 14 месечен син Найден. От миналия вторник зачести пълненето на памперсите по голяма нужда, започна извъднъж да ги докарва до 6/7 пъти на ден, не винаги воднисто, по-скоро нещо средно между съвсем течно и твърдо, понякога съвсем мъничко. На миризма е много силно и неприятно, цветът е от светло зеленикав през светло жълт, много често виждам по/големи парченца, например от банан. За тази седмица първо му приложих antibiophilus, което е жива бактерия, водеща до равновесие чревната флора, предписва се на децата в Австрия. Не помогна, състоянието нито се вложи, нито съвсем се подобри. От днес ми предписаха подобно, но по-силно биофлорин. За тази цяла седмица не е показвал никакви други тревожни симптоми като висока Т, повръщане, гадене, газове и т.н. Ограничих му храната до сухари, солети, варен картоф, ориз, банан и настъргана ябълка. Кърмя го все още на поискване, тоест сега дори и през деня му давам, ако поиска. Давам и вода, много ме е страх да не се обезводни. От болницата ми казаха, че не е клиничен случай, за да се предприема нещо друго, но на мен ми е много стегнато в сърцето, защото продължава вече много дълго, а и той видимо е заслабнал и макар и весели и игрив, не с толкова много сили като обикновено. Пища с молба да споделите вашия опит в областта на детското разстройство. Възможно ли е да е от зъби, че от две седмици се опитва да избие втори кътник, а първият е наполовина излязъл, и много го боли детето. Или е от някаква храна? Преди да седна да пиша, измерих за първи път леко повишение на Т, около 37,7 с електронен термометър в ухото. Притесненията ми са големи, утре сутринта отивам в болницата с детето, но ми се искаше много да се допитам и до вас...
Желая ви всичко добро и извинявайте за дългото ми писмо!