Здравейте д-р Бърди.Сега пиша с добри новини. На Диди разстройството се оправи ,няма чревна инфекция ,изследванията са добри и вчера дадох първата лъжичка ябълка ,не остана очарована ,но днес следобед пак ще опитам.Сега пък педиатърката ме шашна с това да въвеждам бързо месо,жълтък и спанак ,че хемоглобина ни бил под норма (106),този път няма да я слушам да не си объркам пак нещо детенцето пък и гледам по-горе сте обяснили ,че взимането на кръв от пръста дава не точни резултати.Но все пак да попитам трябва ли да се притеснявам от този резултат или да си карам спокойно както Вие препоръчвате с плодове и след време зеленчуци?Че според нея съм щяла да истърва положението каквото и да значи това! Друго да попитам ,понеже Диди е много жилаво дете и от края на 5-ти мес. ми се изправя на крака и се опитва да си ходи в кошарата,педиатърката ни, пък и ортопеда при който ходихме категорично ни забрани да я насърчаваме и като я видим да я слагаме седнала или легнала ,което само я разплаква,тя си иска права и е много щастлива като се изправи.Мотива им да не е права,че е много малка,но неразбрах дали това вреди(на снимката ,която правихме на крачетата всичко си и е наред)