Здравейте д-р Бърди,
аз отново имах проблем с кърмата.
Вчера по ваш съвет не му комбинирах храненията с кърма + АМ, /защото кърмата ми е малко,/ както правех до сега, а на едно ядене само го кърмих, а другото мислех да бъде само АМ. Обаче бебето повърна кърмата, както и предните 2-3 дни щом имаше кърма, то всеки път или "връщаше" или направо си повръщаше кърмата.Кажете ми според Вас може ли да има някаква непоносимост към кърмата, или това, че /според Вас/ кърмата може би ми е много рядка или пък може да съм яла нещо, което да се е отразило на кърмата, /появиха му се по 3-4 пъпчици, съвсем мънички на двете бузки, под очите/, да не е някакъв вид алергия...... вярно, че аз напоследък не се храня пълноценно, основно съм денем на вода и вечер малко хапвам, но ..... ме притеснява това, че повръща кърмата ми, а тя напук започва да се увеличава, а аз я изхвърлям..... какъв е проблемът според Вас, как да разбера кога е безопасно да го кърмя,, той от кърмата като че ли повече го боли стомахчето, от колкото от АМ, а това ми се струва нелогично. Надявам се да ми разберете сложно зададеният въпрос.