Здравейте отново д-р Бърди!
Много ме притеснява Самко от близо седмица не се храни достатъчно. Тъй като ги кърмя, мислех, че проблема е от мен, че може би не е достатъчно млякото, но не е така. Пробвах и цедих кърма и му давах от шишето, но и от него не яде по-вече от 60мл, обикновенно 40мл., като храненето е съпроводено с много плач и дърпане, а понякога дори изпищява. През целия ден не спи, много е неспокоен и много плаче. Нощно време спи по около 5-6 часа, но на пресекулки, и постоянно се стряска като отново е много неспокоен и се пъне и мята крачета и ръчички. В четвъртък бяхме при педиатъра и каза да му давам АМ-Алмирон Oмнео1, а в случай че го откаже(заради вкуса)-Милупа Милумил1. От тогава насам яде по 40,максимум 60м. Прави ми впечатление, че памперсите не са толкова пълни с пишо. педиатърът се съмнява за инфекция на урината. Днес занесохме урина за изследване и му взеха проба от бялото на езичето да го изследват(по препоръка на педиатърът). Резултатите ще са готови в понеделник, но дотогава мисля че ще изперкам. Аааа, за малко да пропусна-въпреки всичко за 9дни беше качил 300гр. Моля ви, споделете каква според вас би могла да е причината за това негово неядене и неспокойство.
Извинете ако звуча малко хаотично ,но Сами много ме притеснява.
Хиляди благодарности!
Цвети