Здравейте Бърди,
писах Ви преди 10тина дни относно нашите проблеми с изхождането и храненето.Послушах съветите Ви и не съм давала предписаните лекарства от тукашните "педиатри".Единствено смених АМ - от Фризолак на Аптамил Комфорт.Останах с впечатление, че не харесвата Фризолака, ако греша, моля за извинение.Аз лично с него нямах проблеми, освен може би последната кутия.Или пък сме имали проблем.
Добрата новина е, че детето регулира само режима си на хранене - 06ч,10ч,14ч,18ч,22ч,02ч, по 150гр, като в 02ч само изпива около120-130гр и в 14 рядко изяжда 160 - 180 гр.Вечер вече е по - спокойна, буди се само за хранене, но две вечери поред давах Панадол - предположих, че може би от зъби е неспокойна.Остава неспокойна между 18 и 21ч - до къпането.
Това, което продължава да ме притеснява е вида на акото - сиво - зелено, със същата неприятна миризма, доста рядко, почти воднисто и веднъж /от 2 пъти/ пенесто.Изхожда се след моята намеса с термометъра.
Иначе детето наддава добре /според мен/, според Л.Л. - трябва да е на диета
.
0м 3.700, 51 см, глава 36см ,гърдички 34см /изписаха от РД 3.150/
1м 4.600, 53см, 38/35
2м 5.300, 57см 39см глава
3м 6.200, 59 см, 40см
3м и 10 дни 6.400,61 см
Въпроси те ми са - според вас добре ли наддава? При тези количества изпивано АМ, възможно ли е все още да не ака, защото е гладна и затова да плаче?Нормални ли са тези воднисти изпражнения, а цвета, на какво се дължи?
Объркана съм и продължавам да се притеснявам. Дано да е без причина И накрая да се окаже, че аз съм за лекар
!
Благодаря Ви за търпението да изчетете дългия пост!