Да, разбира се!
Съжалявам, ако съм прозвучала остро.Просто "повикайте педиатър" малко ме стресна!
Съжалявам още веднъж и Ви благодаря!
Аз съм си загубил чувството към българския език.
След 11 години навън, никой език вече не ти е майчин.
Винаги когато имате необясними оплаквания е нужно да я водите (или викате някого). Бебетата са опасна категория болни.
Работете със сериозни хора-избирайте ги! Не ходете със затворени очи, или защото е евтино. Винаги да можете да повикате или отидете за преглед. Необяснимото безпокойство при бебета е опасно нещо-само прегледа може да отхвърли опасни хипотези и дава ясна представа.
Послушах съвета ви! Резултата:
Звънях на трима бургаски/дебело подчертавам бургаски/ "педиатри", частни, които ми отказаха домашно посещение.Звъннах отново на л.л., нейните думи бяха - ела да си вземеш талон за хирург.
Такаааа..посещение в спешен център, хирурга каза засилена перисталтика, нещо му няма на детето отивайте при дежурния педиатър.Там идва един " доктор", който без да погледне нито гърлото, нито ушите започва да ми обяснява, как, видите ли, аз съм най ужаснаата майка, защото не съм започнала да давам нито сокове нито пюрета на детето пък то имало нужда от целулоза ,а аз го лишавам умишлено.Това оставям без коментар!
Изписа мезим форте по половин и лактулоза 2 по 5 мл.
Това, предполагам, ви доизяснява милата родна картинка и дава отговор на това защо избягваме да се консултираме с тукашните лекари и да търсим изключително вашата помощ,освен, че сте и страхотен човек.
Така че едно голямо благодаря от една ужасна майка. Благодаря ви ,че ви има!