Здрасти ТА, Аз съм от Бургас и пътувах през повечето време и вечер се прибирах в Бургас.
Стимулацията ми продължи 11 дни, а пункцията ми беше на 13-ти ден. За първите 2 прегледа пътувах до Варна и се прибирах в Бургас, но за третия останах 4 дни на хотел до пункцията - в деня на пункцията спах в болницата и на другия ден се прибрах в Бургас. На трети ден след пункцията отидох пак във Варна да разбера на кой ден ще е трансфера, вечерта се прибрах в Бургас, а на 5 ден пътувах за трансфера, след това вечерта на хотел и после се прибрах в Бургас окончателно. Оттам нататък вече бяха непредвидените случки. Ако си от по-далече обаче и не можеш да пътуваш може да ти се наложи да останеш около 20 дни във Варна, зависи най-вече от това колко дни ще ти е стимулацията и на кой ден след пункцията ще ти е трансфера.
За цената: аз не бях по здравната каса и лекарствата и консумативите ми бяха 3300 лева, процедурата 1400 лева и 400 лева допълнително за замразените ембриони. Отделно имах доста за пътни, хотел и дневни ама тях няма да ги смятам
Късмет!