Аз, пък напълно разбирам ГАЛИАН, ние също сме със азооспермия, и мисля 4е щом той не може да има деца по естествен на4ин, а аз не искам да се подлагам на АРТ, единствения на4ин е осиновяване или раздяла.
Аз, като 4аст от двойка с стерилитет ИМАМ ПРАВО НА ИЗБОР, нали, не е задължително да се подложим на АРТ за да станем родители, задължително е само ако жената държи да стане майка, а мъжа държи да стане биолог. баща, което за мен, за наща връзка, това е без зна4ение и е предразсъда4но....
Смятам, 4е да теглиш заем за АРТ, който да изплащаш 5-6 години и който с нищо не ти гарантира успеха на АРТ, при положение 4е щастливо бих осиновила, и с парите от заема бих гледала детето поне 1 година, е наложително само за двойки, които искат на всяка цена да станат биолог. родители.
Е, има и такива, за които родителството не е свързано с АРТ, заеми, неуспешни трансфери, отрицателни резултати и т.н.
Това, у4удва ли ви? Ами нищо 4удно!
Смятам 4е всеки има право на избор, ако мъжа на галиан я оби4а, той би ия разбрал, ако пък не- пътят за ново на4ало и за двамата е винаги там, нали!
Ах, 4е се ядосахх.....