0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: РАЗВОДЪТ - неочакван или предопределен???
« Отговор #80 -: Март 26, 2008, 12:12:14 pm »
Да, определено и аз съм на мнението на Мими.

:bighug:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #81 -: Март 26, 2008, 12:16:29 pm »
Съгласна съм и с мимка.Няма мъж или жена в даден момент да не си помислят за нещо от сорта,но ако го прави то нека никога да не разбера,а и хората също.Не заслужавам да ме гледат със съжаление и да шушукат зад гърба ми,4е аз си седя в нас и се грижа за семеиството си а тои си развява байряка.Ако незнам няма да има проблем.И аз като мимка съм му дала такава свобода,но с това условие.Но също така и ,4е ако ми изгуби доверието губи и семеиството си
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
« Отговор #82 -: Март 26, 2008, 12:58:05 pm »
момичета съгласна съм с вас каквото и да е по добре никога да не науча,но има и жени които си зарязват семейството си и ходят без да се съобразяват с никой и нищо.нека не обвиняваме само мъжете.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*

petq74

• 373
« Отговор #83 -: Март 26, 2008, 13:15:00 pm »
Цитат
нека не обвиняваме само мъжете.
Да така е,но темата беше за мъжете и за това се завартяхме около тях,но и жени има дето не са стока
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #84 -: Март 26, 2008, 13:46:26 pm »
Е, то много лесно се живее, ако не знаеш.
Имаше една мисъл, но не си спомням на кого... " Незнанието е живот, знанието смърт"
Ако не знаеш, не ти се налага да прощаваш.

Аз също като Петя, мога да прощавам, но не забравям. Дори и да не натяквам, дори и никога да не споменавам за това, какво се е случило, аз си го тая в сърцето и ме боли... много дълго...

Това, което казвам е на база минал опит.
Сега имам прекрасна връзка и невероятен човек до себе си и се надявам никога не изпадам в такива ситуации и никога да не стои пред мен въпроса : да простя ли, ще забравя ли...?!

*

meri_djein

• *
  • 47
« Отговор #85 -: Март 26, 2008, 14:46:56 pm »
неприятно е когато разбереш че някой е злоупотребил с довреието и наистина много боли.
понякога сле длъжни да правим компромиси ,но не и за сметка на себе си,защото понякога не можем да намерим границата и в целта си да запазим семейството унищожаваме себе си.
всяко нещо е разумно когато е с мярка.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #86 -: Март 26, 2008, 17:49:42 pm »
Здравейте момичета. Мноооого отдавна не съм писала в темета, а трябваше - нали все пак е моя. Извинявам се за което. Та така.... Топли - топли новиники около мен. Цирка приключи. Човека сега си се прибира вкъщи навреме, звъни ми по 5-6 пъти на ден, просто ей - така (което да спомена за протокола само, не беше правил мноооого време). Как стана ли? Ми, подадох си аз документи за развод, събрах си 2 чантички дрехи и отидох при моята приятелка докато си намеря квартира. ТОЙ незнам дали се уплаши, дали осъзна какво е направил, но в момента в който видя документите се промени коренно. Пъ и има и друг фактор де, госпожицата когато разбра че се развеждаме и му би шута  :balk_600: Сега всичко е по моите правила. Идва всеки път в клиниката с мен. Купува ми цветя с повод и без повод. Постоянно ми повтаря какъв глупак е бил. Въпроса е, че в момента аз самата съм много променена. Сякаш цялото му държание и внимание минава ей така покрай мен без да ме засяга. Много по - затворена съм от преди ( към него ). Не го питам нищо, не му правя никакви забевлежки, абе все едно че ми е все тая дали е до мен или не. Това донякъде помага. Естествено, не съм забравила. Дали съм простила - и аз самата незнам. В смисъл, че мисля затова, но по никакъв начин не му го показвам, а явно това много го дразни и сега по всякакви начини се опитва да ми привлече вниманието. Дали съм щастлива - честно казано, не съм сигурна, но пък ми е добре така - правя всичко което поискам, имам всичко каквото реша и не се съобразявам въобще с него. Естествено правя го нарочно, не че не ми пука съвсем. Но явно с този мъж, това е начина. И ако е така аз ще продължавам с това си държание, защото в крайна сметка, не съм се женила за да правя само сеир на хората, а и за да постигна нещо с някой в този живот. Този някой в случая естествено е съпругът ми.Реших да дам още известно време на този брак, ако потръгне  - добре, ако не - живи и здрави...

*

meri_djein

• *
  • 47
« Отговор #87 -: Март 26, 2008, 18:03:47 pm »
много се радвам че нещата са се оправили поне за сега.мисля че си намерила правилния начин и явно е разбрал какво е загубил и дано не се е уплашил че ще остане сам и затова сега да е такъв.дано те обича а дали ще простиш или не това е въпрос на време и желание,но не прави компромиси със себе си.хайде успех

« Отговор #88 -: Март 26, 2008, 18:05:50 pm »
maggi4ka, :D
Не съм писала в темата ,но следях как се развиват нещата при теб и вече не се сдържах!
Какво да ти кажа, мила, напълни ми сърцето!
Ти си един голям женски юнак :D!
Радвам се,че си намерила сили да покажеш несъгласие с цялата ситуация. Радвам се и че нещата са се развили така....абе изобщо се зарадвах на всичко прочетено.
Много успехи от мен! :bighug:
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #89 -: Март 26, 2008, 18:07:03 pm »
Браво, Магичка, че нещата са се оправили към момента :D Дано твоят хубавец си е дал сметка за приоритетите в живота :D Важното е ти да се чувстваш добре, а не корекциите на собственото ти поведение да ти носят напрежение в ежедневието! Щом се чувстваш добре, давай смело! Радвам се много за теб :D
Благодаря ти, Бени!

*

petq74

• 373
« Отговор #90 -: Март 26, 2008, 18:08:18 pm »
маги4ка радвам се 4е си намерила твоето решение на този проблем.Дано живота ти се нареди по на4ин,които на тебе ти допада.Радвам се,4е си успяла да подредиш живота и брака си.Ли4но на мен би ми било невъзможно,но се радвам за теб,защото в крайна сметка спаси брака си и полу4аваш като бонус най-добрия вариянт на държание след слу4ката.Дано това да продължи и занапред.Успех и късмет в семейния живот :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #91 -: Март 26, 2008, 18:25:01 pm »
Благодаря момичета, че през цялото това време сте били мислено с мен. Много ми стоплихте душицата. Най-гадно ми беше, че в тоя град аз си нямам никой освен него - всичките ми роднини са поне на 200км оттук и наистина ми беше много трудно по едно време. Но в крайна сметка, май аз трябва да съм "мъжа" в семейството. Много ми помогнаха приятелствата, които завързах тук, в ZACHATIE. Прегръщам ви всички  :bighug:  и още един път БЛАГОДАРЯ ви за подкрепата.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #92 -: Март 26, 2008, 22:57:28 pm »
Тази промяна вече ми допада. Само не допускай отново да се повтори, защото мъжете са непредсказуеми. Пожелавам ти попътен вятър и много щастливи мигове. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #93 -: Март 27, 2008, 02:21:04 am »
Здравей maggi4ka!Радвам се,че при теб нещата са започнали да се подреждат!Когато прочетох какво си преживяла ми стана много мъчно.Надявам се занапред всичко да се подреди още по-добре и да си много много щастлива и обичана!!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #94 -: Март 27, 2008, 08:09:56 am »
Maggi4kaa, мила :bighug:
Радвам се, че вече си по-добре. Ти си страхотна жена и заслужаваш щастието си, сигурна съм, че оттук нататък няма да бъдеш унизявана и лъгана! Желая ти от сърце всичко да потръгне, да забравите за случилото се и да продължите да живеете щастливо заедно!
« Отговор #95 -: Март 27, 2008, 10:14:34 am »
Маги , мила, и аз като всички тук се радвам за теб и за решението ти. НО, рано или късно трябва да решиш със сигурност какво ще правиш! Преживях подобен като твоя случай- аз също след това си правих каквото си поискам и си "дресирвах" както си искам мъжал Но в един момент той седна на масата и ми зададе въпроса-" До кога ще ме наказваш? Или приеми всичко, че е минало и съм вече нов, или аз не мога да живея така- да не ме забелязваш". Е, наложи ми се вече да реша окончателно какво да правя. И реших. Но незная дали не съжалявам за решението си вече- реших да остана с него и всичко да си е както преди- любов, доверие и щастие, ама май не става.
« Отговор #96 -: Април 04, 2008, 14:22:08 pm »
здравейте!!!! и аз трябва да реша какво да правя!!!! бременна съм във 2 месец, разбрахме скоро, и той вече не иска бебе!! постоянно говори за аборт, а искаше 3 деца!! не мога да го  махна, защото е много рисковано! имах две моли преди това! не се радвам, не съм спокйна, бях в болница заради цялото това напрежение за задържане! твърди че ме обича повече от всичко, но сега не бил момента???!!?? усещам че ми пречи по всякакъв начин и се чудя на себе си, защо го обичам!!! мисля че е ясно, може би ще се разделиме и ще се оправям сама!! успех на всички вас!!! целувки
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #97 -: Април 04, 2008, 14:29:54 pm »
vikjav , момента е много труден за теб, но трябва да вземеш най-правилното решение в случая. пожелавам ти да се оправят отношенията ви и заедно да се радвате на здраво бебче в скоро време.успех и кураж
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #98 -: Април 04, 2008, 14:49:47 pm »
мерси!!!! мерси... аз също се надявам, но зная че няма как да се получи.. :(...никога не съм си представяла че ще съм толкова тъжна и сама, когато се случи и бебенцето наистина е добре!! цунки
*

petq74

• 373
« Отговор #99 -: Април 06, 2008, 14:00:20 pm »
vikjav ужасно е това, което става с вас,но моето виждане е по-добре без мъж отколкото без деца.Все пак ти пожелажам да гледаш на нещата като труден период от вашата вразка и да се опитате да вземете правилното за вас решение.А аз продалжавам да се 4удя как има мъже,които искат една йена да се откаже от детето си заради тях и техния егоизъм.А ти би ли се отказала от детето си заради мъж?
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух