Здравейте момичета. Мноооого отдавна не съм писала в темета, а трябваше - нали все пак е моя. Извинявам се за което. Та така.... Топли - топли новиники около мен. Цирка приключи. Човека сега си се прибира вкъщи навреме, звъни ми по 5-6 пъти на ден, просто ей - така (което да спомена за протокола само, не беше правил мноооого време). Как стана ли? Ми, подадох си аз документи за развод, събрах си 2 чантички дрехи и отидох при моята приятелка докато си намеря квартира. ТОЙ незнам дали се уплаши, дали осъзна какво е направил, но в момента в който видя документите се промени коренно. Пъ и има и друг фактор де, госпожицата когато разбра че се развеждаме и му би шута
Сега всичко е по моите правила. Идва всеки път в клиниката с мен. Купува ми цветя с повод и без повод. Постоянно ми повтаря какъв глупак е бил. Въпроса е, че в момента аз самата съм много променена. Сякаш цялото му държание и внимание минава ей така покрай мен без да ме засяга. Много по - затворена съм от преди ( към него ). Не го питам нищо, не му правя никакви забевлежки, абе все едно че ми е все тая дали е до мен или не. Това донякъде помага. Естествено, не съм забравила. Дали съм простила - и аз самата незнам. В смисъл, че мисля затова, но по никакъв начин не му го показвам, а явно това много го дразни и сега по всякакви начини се опитва да ми привлече вниманието. Дали съм щастлива - честно казано, не съм сигурна, но пък ми е добре така - правя всичко което поискам, имам всичко каквото реша и не се съобразявам въобще с него. Естествено правя го нарочно, не че не ми пука съвсем. Но явно с този мъж, това е начина. И ако е така аз ще продължавам с това си държание, защото в крайна сметка, не съм се женила за да правя само сеир на хората, а и за да постигна нещо с някой в този живот. Този някой в случая естествено е съпругът ми.Реших да дам още известно време на този брак, ако потръгне - добре, ако не - живи и здрави...