Мисля, че си взела правилното решение. Както вече са ти писали, на всеки човек му се е случвало да бъде предаден. Преди брака си съм имала две сериозни и продължителни връзки. Причината да приключат и двете беше една и съща – хванах момчето в изневяра. Първия път нямаше място за отричане, защото го видях с очите си. Именно за да не доставя удоволствието и да не дам лесно победата на любовницата реших да продължим напред, но през няколкото месеца, в които се опитвахме да преглътнем случката аз бях обвинявана, че съм го подтикнала към такива действия. Така и не можах да преглътна станалото, мисълта ме човъркаше отвътре и именно поради тази причина не бих посъветвала никоя жена да продължи една такава връзка. Малко са жените, които наистина биха простили и забравили. Червейчето остава за цял живот.Е, в крайна сметка хванах си чантата и се изнесох. След месец като се върнах да си събера нещата намерих писма и подаръци от друго момиче – толкова е трябвало да бъда забравена. Не се пречупих пред телефонните обаждания и ревове, за което цял живот ще съм си благодарна. Втория път узнах чрез СМС, потвърдиха и общи приятели. Също както при вас се започна с отричане, предлагане на подаръци, което е най-голямото доказателство, че мъжът е виновен и иска да изкупи вината си. Този път не му мислих дълго. Още същия ден се разделих с въпросното момче. Отново имаше ревове, че с мен искал да прекара остатъка от живота си, че аз трябвало да бъда майка на децата му, но не благодаря! Аз не желая такъв баща за тях!
Исках да споделя случилото се с мен за да ти дам кураж, да разбереш, че такива неща за съжаление се случват по-често отколкото трябва и да знаеш, че в края на тунела винаги има светлина. Достатъчно е да видиш моята розова лентичка. Пожелавам ти много щастие!