0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: РАЗВОДЪТ - неочакван или предопределен???
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2007, 14:01:27 pm »
Мило момиче, пиша ти няколко реда само, за да те покрепя. Момичетата преди мен вече са ти казали важните неща, на които да обърнеш внимание. А най-важното нещо - си Ти. Никой не заслужава да бъде участник в такава история, но когато това се случи, трябва хубаво да се обмисли всичко, и то с оглед и на бъдещите ви взаимоотношения. Разбира се, че трябва да поговорите. Но по-важното е да  си дадеш ясна сметка можеш ли да му вярваш на този човек, ще му имаш ли доверие занапред. Любовта е важен, основен компонент в една връзка, но само тя не е достатъчна. Доверието, взаимопомощта, уважението и самоуважението са другите съставки на рецептата. Защото аз лично не съм много склонна да приема, че само проблемите, свързани със забременяването са причина нещата да се развият по този начин. Помисли си и за това. Ако не беше това, след време все ще се намери нещо друго, което да отключи такъв тип поведение и на отношение към теб. Сигурно имам по-старомодни представи за брака, но в тях не влиза компонентът изневяра. Ако това е нормално според някои, защото мъжете видите ли все кръшкали, то кое е ненормалното в брака тогава? Или всеки го прави, но номерът е да не те хванат. Тази представа някак си ми е доста чужда и странна, не се оставяй да ти внушават, че такива неща са нормални в брака, защото не са. Някои мъже изневеряват ей така от скука, защото не знаят какво да правят със собствения си живот, други - за разнообразие, трети - от мързел, но при всички причината е една и съща - те просто са непочтени негодници. Които на първо място не уважават себе си. Ти ще си имаш своето дете, не се притеснявай за това. Толкова си млада още. Пожелавам ти успех и помисли за себе си, защото очевидно е, че партьорът ти се е сетил да се погрижи най-вече за своите си удоволствия.
Поздрави! И не си луда!!!
« Последна редакция: Ноември 03, 2007, 14:03:23 pm от DivaRoza »
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2007, 14:23:29 pm »
Мила,хубаво си направила че си отишла при майка си!
Остави за малко нещата така,опитай се да помислиш
какво е най добро за теб!
Дано да постъпиш правилно!
Не искам да казвам какво бих направила аз самата,
ти знаеш най добре!
На първо време се успокой!
После решавай! :bighug: :bighug:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #22 -: Ноември 03, 2007, 14:33:02 pm »
Аз какво бих направила - бих го зарязала! Сори, обаче той тъп ли е, да прави това точно в този важен за теб момент. Не че е оправдано да го прави по принцип, но е най-лесно като си има оправдания. Мъжете били по-слаби емоционално...айде бе, къде го пише това, кой го казва. Като им изнася са силния пол, като не - били по-слаби...Аз не бих чакала, за да видя какво ще се получи. Колко да чакам, колко време имаме, за да чакаме? 2-3-5 години в чакане?
Успех ти желая и кураж.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2007, 15:50:53 pm »
А какво бихте казали за жена, която постъпи по този начин. Те имат проблеми, Тя иска дете, а Той не може и жената тръгва с бившия си приятел... Това би била най-неморалната постъпка. Но когато той го прави все някой го оправдава - всички мъже са такива... От друга страна, сигурно и аз не бих имала сили да се махна, но какво би ме спряло след време да постъпя като него...
Аз, обаче, не бих оставила доказателства навсякъде, а той защо го прави. Ако искам половинката да разбере не бих отричала, а той защо го прави. Ако съм виновна, не бих нападала и не бих обявявала за психясал, но той го прави. Може би той го прави, за да ти покаже нещо друго. И понеже всички мъже са такива, го прави по най-нелогичния начин. Може от яд да прави нелогични неща, ама защо го е било яд и защо не е засегнал директно темата. Или ако е, ти защо не си го чула...
И не че това има отношение към твоя случай или оправдава някого, ама моят мъж съвсем сериозно мисли, че преди да се роди хлапето аз съм била като луда - когато не говорех за тези проблеми ревях. Той и до сега не може да разбере защо.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2007, 17:40:36 pm »
Аз ще бъда много кратка, защото другите ве4е са написали пове4ето от нещата които мисля:
Аз ще го зарежа такъв без да ми мигне окото, любовта зна4и, да оби4аш другия пове4е отколкото оби4аш себе си, ако м/у мен и 4овека няма любов, за какво сме заедно?
За вси4ки, които казаха, 4е изневярата е нещо нормално, ще припомня, 4е има разлика от изневяра, / секс за 1-2 пъти / и извънбра4на връзка / което мъжа на маги4ка има/
Маги4ка, щастието, любовта и бебетата, тепърва ти предстоят, няма смисъл да "гаснеш" по неверен мъж, успех
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #25 -: Ноември 03, 2007, 19:19:22 pm »
Аз не мога и не искам да давам съвети в една толкова деликатна ситуация, в която всеки сам трябва да вземе решение.
След всичко което прочетох, аз ще ти кажа обаче как аз бих постъпила на твое място.
Ами ще го оставя. Абсолютно съм съгласна с Дива Роза, че не само проблемите около безплодието са причина за изневяра, даже това не би трябвало да е повод за това. Мен би ме наранило много повече неговото нехайство относно моето състояние, болници, клиники, операции, а той красавеца, не само че не го е еня, ами точно в този решителен и важен за двамата момент, той е с друга. Това би ме разбило от всякъде, не физическата му изневяра, а предателството. Аз никога не бих имала повече желание с този човек да правя тези така не лесни опити за бебе. Не и с него.

Помисли и реши за себе си как е най-добре за теб. Надявам се да вземеш най-правилното решение за теб.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #26 -: Ноември 03, 2007, 20:34:44 pm »
Магичка, първо, много съжалявам за случващото се. Не ни стигат проблемите, ами и да загубиш почва под краката си - много е гадно :(
Поздравявам те и аз за решението ти да си при майка ти сега.

Ето и моето мнение - донякъде разбирам, ти да си командировка, а той да "разтоварва напрежението" с някоя сексуална забежка. Това мисля бих простила. Обаче, аз да съм в болница, а той да не ме подкрепи, а точно този момент да използва за сексуални авантюри 8O 8O 8O че то всеки роднина, приятел или колега би го направил за мен - толкова малко човещина се иска да подкрепиш близък в тежка ситуация, при изпитание, в болница. Това за мен е направо шокиращо и ако ще кафе да е пил с някоя или дори да е пил бира с приятели, не знам как бих преглътнала тази обида на първо място и второ сериозно ще ме мъчи въпросът за какво ми е този мъж въобще и какво ще правя в живота с него. Това би било огромно разочарование за мен.
Другата глупост е дето имал връзка с бивша приятелка - нали навремето е скъсал с нея и е избрал теб? Не можа ли поне да измисли нещо друго? Мъжете понякога са толкова глупави и инертни ... Магичка, тази история толкова прилича на случващото се на моя близка приятелка, включително бившата приятелка, частта с разпечатките, отричането, и най-гадното - опитите да внушиш чувство на вина у другия!! :x Само ще ти кажа, че вместо да се радват на най-хубавите си години и на малката си дъшеричка, след 3-4 години разочарования, депресия, плач, тя може най-сетне да вземе някакво добро решение за себе си, и дано. Е, при тях проблемите са повечко, но историята така ми заприлича ...
Аз не бих могла да спя спокойно, ако вместо да подкрепя близък в болница, отида някъде да се забавлявам. Твоят мъж как спи??

Извини ме, че се паля. Пожелавам ти да вземеш най-правилното за теб решение и каквото и да е то, ще имаш моята подкрепа!
Благодаря ти, Бени!

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #27 -: Ноември 03, 2007, 20:46:36 pm »
Ще се повторя пак ама - благодаря ви искрено за подкрепата. И аз си мисля, че няма кво да правим заедно. Той ми реве по телефона втори ден, но въпреки това предължава да отрича. Може би се опитва да убеди себе си в нещо, ама резултат няма. FreshBreeze и аз също бих простила, ако просто е срещнал някоя и са прекарали една нощ заедно - химия ли, кво ли ще да е там...Ама тази която е била преди мен...И още повече, да предпочете да е снея докато аз съм в клиниката и се чудя какво и как да направя, защото искам като всяка жена да му подаря най-красивото нещо - дете....Това беше най-големия шамар. И колкото повече време минава, толкова повече си мисля, че няма да мога пак да го погледна и да е всичко както е било преди. И....как подяволите бих могла да правя с него секс. Та нали....ох незнам вече.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #28 -: Ноември 03, 2007, 21:01:09 pm »

Цитат
Обаче, аз да съм в болница, а той да не ме подкрепи, а точно този момент да използва за сексуални авантюри    че то всеки роднина, приятел или колега би го направил за мен - толкова малко човещина се иска да подкрепиш близък в тежка ситуация, при изпитание, в болница. Това за мен е направо шокиращо и ако ще кафе да е пил с някоя или дори да е пил бира с приятели, не знам как бих преглътнала тази обида на първо място и второ сериозно ще ме мъчи въпросът за какво ми е този мъж въобще и какво ще правя в живота с него. Това би било огромно разочарование за мен.
Аз не бих могла да спя спокойно, ако вместо да подкрепя близък в болница, отида някъде да се забавлявам. Твоят мъж как спи??

АБСОЛЮТНО!! Точно това си мислех и аз!И точно това имах предвид.
« Последна редакция: Ноември 03, 2007, 21:17:19 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #29 -: Ноември 03, 2007, 21:22:11 pm »
Малиииииииииии идиот мръсен. Току що ми се обади да ми каже да се прибера утре, че щял да ми купи кола.  :balk_149: :balk_153: Тоя сладурчо сладък дали е нормален?

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #30 -: Ноември 03, 2007, 21:40:54 pm »
маги4ка много добре си постапила и продалжаваи да даржиш на решението което си взела.и следвашия маж не го питаи дали иска да идва стеб по болниците ами му казваи кога трябва да сте там.моя не сам го питала нито веднаж дали му се идва но ве4е сме на пето инвитро и е с мен нонстоп.ако евентуално решиш да се варнеш при този/извиняваи 4е го нари4ам така ама тои неможе да се наре4е маж/го направи за да вземеш това което ти се полага- дете.зашото мила маже под пат и над пат днес са с теб утре с друга но детето си е само твое.може да зву4и егоисти4но но аз бих избрала единия от тези два варианта или го зарязвам веднага или се вращам и го вкарвам в парвата клиника за инвитро а после ако иска да се маха
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #31 -: Ноември 03, 2007, 22:17:40 pm »
Маги, съжалявам много, но според е обидно да се прави на невинен. В крайна сметка ти да не падаш от Марс?! Защо след като ти е изневерявал, сега се е сетил да спасява брака си? Какво би казал по този въпрос?
Не мога да ти дам съвет, но аз намирам такова поведение за обидно и подло.
Желая ти да намериш най-доброто решение за теб и да си наистина щастлива, защото го заслужаваш!  :bighug:

*
« Отговор #32 -: Ноември 03, 2007, 23:53:33 pm »
Ех, Магичка, не исках да вземам отношение, защото и аз имам един развод зад гърба си и най- вероятно ще бъда много крайна, но мисля, че този човек не заслужава прошка, не заслужава теб...
Направо като чета и побеснявам... :x
Бих простила, ако има смелостта да ме погледне в очите и да каже - да, изневерих, бях с друга, но всичко това, което ни се случва ме натоварва ужасно много, имах нужда... или каквато и да е глупост от сорта...
Но да застане срещу мен, да отрича, при положение, че има неоспорими. очевАдни доказателства и да ме обявявя за луда, психясала и незнам си каква още...
Това е ужасно лицемерие, дебелоочие и т.н.
Той е лъгал и продължава да лъже... това не бих простила!

Все пак решението си е изцяло твое.
Само не забравяй, че трябва да направиш онова, което е най-добре за теб самата!

Прегръщам те и ти пожелавам много скоро да намериш верният път!
 :bighug:
*
« Отговор #33 -: Ноември 04, 2007, 00:38:48 am »
Ако съм виновна, не бих нападала и не бих обявявала за психясал, но той го прави.
Типично поведение за човек, който се опитва да "подчини" половинката си, за да изтъкне своето превъзходство. Прикрит комплекс за малоценност (това обяснява и изневярата).
 Изневярата е по-малкият проблем - тази му черта надали ще се промени. Дори и никога повече да не ти изневери, не можеш да си сигурна при следващият ти слаб момент твой или дай Боже на детето дали той няма пак да реагира по някакъв абсолютно неадекватен начин...
 Скоро може би ще станеш и "грозна", "скучна" ...или друга гадост, хубаво си помисли!
« Отговор #34 -: Ноември 04, 2007, 08:52:11 am »
Ами ето, той отново е показал, че е сгафил и то сериозно. Сега, след като молбите и сълзите не са помогнали, опитва да те купи... с кола  :x
Мила, наистина трябва сериозно да си помислиш какво ще предприемеш! Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #35 -: Ноември 04, 2007, 10:30:25 am »
го направи за да вземеш това което ти се полага- дете.зашото мила маже под пат и над пат днес са с теб утре с друга но детето си е само твое.може да зву4и егоисти4но но аз бих избрала единия от тези два варианта или го зарязвам веднага или се вращам и го вкарвам в парвата клиника за инвитро а после ако иска да се маха
8O 8O 8O Ако ще е само донор на сперма - то в клиниките има анонимни банки
Маги, като прочетох цялата тема видях два вида жени - готови да простят и напълно против изневярата. Но ти сама трябва да решиш от кой тип си, кое е най-доброто за теб :balk_21: Дай си малко време и постъпи както чувстваш, че е най-добре за теб. Сигурна съм, че ще намериш щастието си, миличка, и тогава това ще е само далечен спомен. Преди години и на мен ми се случи, призна си, простих му и продължихме. Или поне опитахме. Не се получи, въпреки, че той вече беше по-примерен и от светец. Нещо се беше пречупило в мен. Но все пак опитахме и сега пред мен не стой въпросът - ами ако...

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #36 -: Ноември 04, 2007, 11:13:28 am »
Цитат
Ако ще е само донор на сперма - то в клиниките има анонимни банки
ли4но мое мнение и избор които бих направила ако се стигне до там изобщо е да си знам донора и гените които вземам от тоя маж.вклиниките едва ли могат да ми дадат инфо за характера и др важни неша а и не е сигурно 4е донора ше е с по добри гени от този които си го имам в кащи.така 4е ли4но аз бих искала да знам а не  да имам анонимен донор.но всеки мисли разли4но.за едни едно е правилно за други не :)
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #37 -: Ноември 04, 2007, 13:36:34 pm »
Много съжалявам за болката на това момиче. Знам, обидата и безпомощността е голяма. Има обаче и друг вариант - ако все пак си решила да го зарежеш, вземи колата и го направи след това. Мисля, че доста ще го заболи. Съжалявам, ако звучи цинично, но това, което той е направил, е също толкова калпаво. Успех и горе главата!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #38 -: Ноември 04, 2007, 13:50:14 pm »
ако все пак си решила да го зарежеш, вземи колата и го направи след това. Мисля, че доста ще го заболи.

:bad_idea:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #39 -: Ноември 04, 2007, 14:32:22 pm »
Мъжете обикновено в такива ситуации компенсират с лъскави подаръци - така го разбират, така го правят, за това не го съди, други са му грешките.

Когато си готова опитай да говориш с него, най-лесно е да се затрие една връзка, може пък да грешиш някъде?! не се опитвам да го оправдая в никакъв случай, но ако имаш и най-малка надеждичка за вас двамата - опитайте!
Успех, каквото и да решиш! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com