Магичка, първо, много съжалявам за случващото се. Не ни стигат проблемите, ами и да загубиш почва под краката си - много е гадно
Поздравявам те и аз за решението ти да си при майка ти сега.
Ето и моето мнение - донякъде разбирам, ти да си командировка, а той да "разтоварва напрежението" с някоя сексуална забежка. Това мисля бих простила. Обаче, аз да съм в болница, а той да не ме подкрепи, а точно този момент да използва за сексуални авантюри
че то всеки роднина, приятел или колега би го направил за мен - толкова малко човещина се иска да подкрепиш близък в тежка ситуация, при изпитание, в болница. Това за мен е направо шокиращо и ако ще кафе да е пил с някоя или дори да е пил бира с приятели, не знам как бих преглътнала тази обида на първо място и второ сериозно ще ме мъчи въпросът за какво ми е този мъж въобще и какво ще правя в живота с него. Това би било огромно разочарование за мен.
Другата глупост е дето имал връзка с бивша приятелка - нали навремето е скъсал с нея и е избрал теб? Не можа ли поне да измисли нещо друго? Мъжете понякога са толкова глупави и инертни ... Магичка, тази история толкова прилича на случващото се на моя близка приятелка, включително бившата приятелка, частта с разпечатките, отричането, и най-гадното - опитите да внушиш чувство на вина у другия!!
Само ще ти кажа, че вместо да се радват на най-хубавите си години и на малката си дъшеричка, след 3-4 години разочарования, депресия, плач, тя може най-сетне да вземе някакво добро решение за себе си, и дано. Е, при тях проблемите са повечко, но историята така ми заприлича ...
Аз не бих могла да спя спокойно, ако вместо да подкрепя близък в болница, отида някъде да се забавлявам. Твоят мъж как спи??
Извини ме, че се паля. Пожелавам ти да вземеш най-правилното за теб решение и каквото и да е то, ще имаш моята подкрепа!