Чудех се дали да пиша,но ще се намеся и аз,просто защото съм много върл противник на такива двойни игри и некоректни отношения.
Първо-не си луда,нито си психясала.Ходенето по клиники не те е побъркало,това е една борба,която би трябвало да е ваша,обща,проблема не е в теб,а в семейството ви и е много тъпо от негова страна да го обръща срещу теб,само защото му изнася да си търси оправдание.
После-прави ми впечатление,че не е коя да е,а бившата му изгора..Значи все пак не е някаква нова тръпка,а връзка,която е приключила веднъж и би следвала да е изчерпана.Има причина да е преустановена веднъж,но той се обръща към нея,защото вероятно му е удобна или на разположение.Веднъж гледах едно много интересно предаване за изневярата и в студиото имаше един дедектив,който следи изневерници.Той каза,че от дългият си опит в това се е уверил в едно-там ,където веднъж е счупено,лепеното винаги се вижда.Колкото и усилия да правят партньорите,краят може само да се отлага-той е неизбежен.
Разбира се,че може би това правило си има своите изключения.
Аз лично не бих се върнала към стара връзка дори да ме нашибат с коприва.
Забелязала съм,че има жени,които са склонни да досаждат,когато биват отхвърляни.Не е изключено тя да е подела инициативата и той да се е поддал,предвид обстоятелствата,или от чисто мъжка суета,което обаче не му прави чест и не го оправдава ни най-малко.Изобщо каквато и да е причината за поведението и постъпката му(тук можем само да гадаем и аз разсъждавам,но не съм сигурна дали съм права или не)смятам,че няма ни най-малко право да те изкарва теб изкукуригала,като човека,който се държи глупаво,незряло и неадекватно е самият той!
Не съм съгласна с момичето,което каза,че всички мъже били склонни да кръшнат-според мен има хора,които са склонни и такива,които не са.Полът не е от значение.Определящи сигурно са десетки фактори-семейство,среда,възпитание,нагласа,а впоследствие и любов и уважение към партньора и манталитет вероятно като цяло...
Също съм привърженик на теорията,че когато човек срещне голямата си любов,той има нужда само от един човек и просто никога няма да изпита тази вътрешна потребност-да кривне от пътя.
За финал ще кажа,че според мен Магичка постъпва правилно,занапред се въздържам от съвети-тя сама ще прецени какво да прави и каквото и да реши,стискам палци нещата за нея да се подредят по възможно най-добрият начин и да е много щастлива!