Магичка, рецепта няма за ситуацията. Има само много болка и тъга. Моя опит беше подобен на твоя, само с тази разлика, че не бяхме женени. Няма да обяснявам колко и как ми е изневерявал, какво правеше докато ме няма, как в мое присъствие е водил разговори с тази, която ме замести в последствие... И въпреки всичко го обичах ужасно, не можех да си представя живота без него, исках да имам деца от него, мечтаех за живот заедно, дори и да не се оженим, не това беше важното. Докато един ден не ме преби от бой, защото реши, че му изневерявам. Любовта ми се изпари за секунди. Тръгнах си без да се обърна назад, без да помисля пак за любовта си. Беше ми тежко, но и аз като теб чувах как съм полудяла, как си въобразявам и още хиляди други неща. Намирах косми в леглото, мръсни чаршафи, аз съм червенокоса, тя руса - не ми прилича на лудост това, ама като ми казваха и аз взех да се чудя дали наистина не съм полудяла от ревност...
Има различни типове мъже - такива, които кръшкат и се разбира; такива, които кръшкат и не се разбира и такива, които не го правят. Никога не можем да сме сигурни нашите от кои са. Стерилитета е едно голямо бреме за двойката. Тук поне сме виждали точно такива неща - изневяра, раздяла... За жалост няма как да се избегне, ако двойката е лабилна и ако има дори и едно зрънце съмнение в чувствата един към друг. Ти ще намериш пътя към себе си и връзката си, но сама ще избереш дали да е с болка и вина или да е без такава емоционална натовареност. Остави го известно време, не говори с него, не ходи по болници, остави нещата така. Но не се отнасяй с него както преди. Намери начин да покажеш болката си. И остави на неговото поведение да ти покаже пътя.
Пожелавам ти да намериш себе си и да вземеш най-доброто решение за себе си! И нека то да е с най-хубавия завършек - майчинството!