Истината е, че аз дори незнаех какво точно е метотраксата. Случайно бях прочела в интернет за него, като евентуална възможност при извънматочна бременност. Понесох го много добре. Бяха ме предупредили за някакви страшни афти и др. странични действия, но нищо не усетих. Аз имах леко кървене когато разбрах, че отново е извънматочна бременност. И така явно се е изчистила тръбата. Нямах болки, нямаше такова нещо като аборт. Просто си кървях и като спадна ЧХГ-то кървенето спря. На мен ми бяха казали, че е почти невъзможно да забременея по естествен начин. Изследванията, които си правих ми бяха ок,с изключение на горна граница на хормоните на щитовидната жлеза, но ги нормализирахме, при мъжа ми също нещата бяха ок. Единственото нещо което ми откри д-р Даскалов в Пловдив беше, че имаме микоплазма която лекувахме 10 дни с антибиотик. След 2 месеца аз забременях. Незнам от това ли са били тези извънматочни.Незнам. Но до последно аз се борех за тръбата си и бях решила докато имам шанс да опитвам по естествен път. И тъкмо се бях обезкуражила и смятах септември месец да тръгвам в София за проучвания за инвитро и август разбрах, че съм бременна. Чудото стана при мен. Вярвай ми, от сърце желая и на вас да се случи