0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тиха нощ, свята нощ ... Коледните празници наближават!
« Отговор #140 -: Декември 07, 2007, 23:51:22 pm »
Ей това със CD  ме разби  :lol: Супер е идеята и ще плагиатствам, признавам си  :oops:
eli_v и Nina, много ми хареса украсата ви    :balk_47: 
Пуфа, обаче обира точките, голяма сладурана е    :a_cat_01:   :balk_602: 
*
« Отговор #141 -: Декември 08, 2007, 10:17:17 am »
Ели, много красиво и ефектно :)
« Отговор #142 -: Декември 08, 2007, 21:06:45 pm »
http://www.elfyourself.com/?id=1241884897
Един предпразничен поздрав от моето куче :) (пуснете звука)
Аз тази година ще окъснея с украсата.
Чакам половинката да се накани да ми помогне,
за да не се катеря аз да украсявам.
Още малко ще го изчакам да си прави оглушки и
ще се метна сама, че ако го чакам ще дойде 8ми март  :lol:
« Отговор #143 -: Декември 08, 2007, 21:16:12 pm »
BLACK_ROSE :balk_46: :balk_46: :balk_46:голям танц направо ме разби......... :lol: :lol: :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #144 -: Декември 08, 2007, 22:47:05 pm »
      Ау,бре,бре,бре! :wink:Много красоти,мили дами!Браво,браво!Nina и eli_v ,заслувавате овации!Прекрасни декорации! :balk_47: Но,пухкавото джудженце Пуфи ми е любимо!
*
« Отговор #145 -: Декември 10, 2007, 19:46:13 pm »
Здравейте,
страхотни украси  8)!

Аз правих сладки по рецепта на Perla. Много са вкусни и стават много сладки.

« Отговор #146 -: Декември 10, 2007, 19:54:28 pm »
Ммммммммм 4е вкусно изглеждат и са много ефектни браво на вас ще взема и аз да ги пробвам рецептата е супер!!!!!!!!!!
*
« Отговор #147 -: Декември 11, 2007, 09:55:39 am »
Оооооооооо, много хубави и3глеждат. Браво Танче 8)
А3 може и да повтарям правенето на сладки, 3ащото у нас почти не останаха, а има време още до Коледа.
Наистина са много сладки :?, май трябва да им се намали 3ахарта.
Виктория, пробвай, няма да съжаляваш.
« Отговор #148 -: Декември 11, 2007, 20:35:02 pm »
Събота ще взема да направя 4е и милото си идва в неделя да опита и той  :lol:ама то като се замисля дозата е за доста бройки.......може и утре да ги пробвам!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #149 -: Декември 12, 2007, 14:15:57 pm »
Аз правих сладки по рецепта на Perla. Много са вкусни и стават много сладки.

tanja,абе много са красиви сладките ти!И съблазнителни,разбира се!Ще плагиатствам за украсата! :wink:Поздравления!

Виктория,забелязах подписа ти!Ето това най-много ме зарадва! :DЛеко бременеене и весели празници!
« Отговор #150 -: Декември 12, 2007, 14:22:28 pm »
Благодаря ти мила,дано вси4ко е наред и за напред и така до края!  :bighug:
*
« Отговор #151 -: Декември 12, 2007, 20:08:36 pm »
Благодаря за комплиментите  :wink:.

Днес ми попадна много лесна и бърза рецепта за сладки. Малко наподобяват ореховките. Ето рецептата:

1.   2 белтъка;
2. 100 гр. захар;
3.  75 гр. смлени лешници (орехи, бадеми);
4.  85 гр. овесени ядки;
5.   1 ванилия;
6. 1/2 ч.л. канела;
7. 2-3 капки есенция горчив бадем (може и без нея)
   около 30 цели лешника за декорация.

Разбиват се белтъците на сняг. Прибавя се захарта и се бие докато се разтопи. Добавят ядките и овеските (ако са много едри ги чукате в хаванче или смилате в машинка), ванилията, канелата и есенцията.
Загрява се фурната на 160 ° и върху хартия за печене сипваме с лъжичка от сместа. Върху всяка сладка забождаме един лешник (аз сложих бадеми, но и орехи са подходящи) и печем 20 минути.
   Да ви е сладко  :D!

Аз директно направих 2 дози. Очаквах да са корави (като някогашните ореховки), но станаха доста мекички. Явно съм ги правила големки, защото не ми станаха 60 бройки.

*
« Отговор #152 -: Декември 12, 2007, 21:47:50 pm »
Срам, не срам ама да питам :oops: мюслито и овесените ядки различно ли е? Питам щото имам мюсли, и дали мога да сложа от него или трябва да си купя овесени ядки. Тези ми харесаха, ще ги пробвам.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #153 -: Декември 12, 2007, 22:41:44 pm »
Другарко Танче, онемях..и ми потекоха лигите.. :lol: Майстор си ти Танчееее. Тия сладки нали са коледни, трябва да са по-трайни...Я да ти дам адреса си и като направиш една голяма кутия да ми ги пратиш  :P
Супер изглеждат, наистина.
Поздрави.
« Отговор #154 -: Декември 12, 2007, 23:25:02 pm »
направо се смлях да се облизвам 6те взема да направя и аз от тези сладки.много вкусно изглеждат.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #155 -: Декември 13, 2007, 12:17:29 pm »
Срам, не срам ама да питам :oops: мюслито и овесените ядки различно ли е? Питам щото имам мюсли, и дали мога да сложа от него или трябва да си купя овесени ядки. Тези ми харесаха, ще ги пробвам.
Не се срамувай  :wink:. Мюслито е съставено от различни по вид сурови култури, семена, ядки и сушени плодове. Овесените ядки са в голям процент и сигурно ще може да се заменят с мюслито (стига да не са много едри съставките).

Нинче,
не съм майсторка ами обичам да ям  :oops:. И цялата голяма кутия със сладките на Perla е вече на половина празна, а ги ям сама (съпругът е на далече, а на детето не давам) и вероятно другата седмица ще ги правя пак  :lol:.
И как да траят по-дълго, като минавайки покрай тях все ги "опитвам"  :P.

Набелязала съм още 2 нови рецепти за сладки и скоро ще ги пробвам. Разбира се пак ще има снимки  :D.

Благодаря на всички за комплиментите  8).
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #156 -: Декември 14, 2007, 01:57:18 am »
не съм майсторка ами обичам да ям  :oops:. И цялата голяма кутия със сладките на Perla е вече на половина празна, а ги ям сама (съпругът е на далече, а на детето не давам) и вероятно другата седмица ще ги правя пак  :lol:.
И лъжеш, и хабиш само храната :lol: ТО да ти личеше като ядеш, ами то... Пък за майсторката - много си добра, ша ма прощаваш :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #157 -: Декември 14, 2007, 10:42:33 am »
не съм майсторка ами обичам да ям  :oops:. И цялата голяма кутия със сладките на Perla е вече на половина празна, а ги ям сама (съпругът е на далече, а на детето не давам) и вероятно другата седмица ще ги правя пак  :lol:.
И лъжеш, и хабиш само храната :lol: ТО да ти личеше като ядеш, ами то... Пък за майсторката - много си добра, ша ма прощаваш :wink:
:lol:подкрепям, не и личи да е яла :lol: а 3ащо не кажеш, че детето е малко и 3атова не даваш :lol:, ще си помислят хората, че ти се свидят сладките :lol:
Апропо и ние вече нямаме сладки :oops:
Ще правя и а3 още, ама ми трябва повече нагласа от Таня 8)
*
« Отговор #158 -: Декември 14, 2007, 18:24:11 pm »

Ми как да ми личи като карам само на сладки  :oops:. А за майсторлъка - чета много и прилагам на практика, ама колко имам още да уча  :?...
Гане,  :kiss:  :bighug:.

Ванче,
 като порасне Мелани сигурно ще е като баща си - предимно месо и рядко сладко в устата  :wink:  :lol:. Пак ще си ям сама сладкишите  :hungry: :kiss:.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #159 -: Декември 14, 2007, 21:24:09 pm »
Еми лоша жена си другарко Танче, както казва Нина :lol: Вместо като едно добро другарче да спретнеш по една кутия с коледни сладки и да пратиш на тея дето не могат да майсторят такива красоти, ти си ги ядеш сама :lol: Ми бива ли така :wink:
Сори за спама, Танче :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю