Не е нужно да разбираш... явно това е форум само за жени с проблемно забременяване...
Бременните и опитващите от скоро трябва да си пишем въпросчетата на лист пред ком-па, за да не ни обвинят,че сме жестоки, нагли и т.н. и за да не ни заключват темите...
Темата която пусна е хубава и важна...
Понеже четях тук как двойки опитват с години, не вярвах че аз ще успея за няколко месеца... в резултата на това пуших като издънена печка в началото на бременността си и сега ми е много гузно за това...
Ако не ме беше страх,че ще ме нападнат както сега теб може би щях да обсъдя с някое момиче това и да спра предварително...
Всички знаем какво може да се случи при недостиг на Фолиева киселина, при хламидия ,при спин и какво ли още не...
Тъпо е да си мълчим ,защото някой опитва от години и тези проблеми му се струват далечни...
Всички знаем и колко родители губят родени и неродени дечица поради незнание или невнимание... ама тук е по важно да си подтискаме естествено възникващите въпроси, за да не реши някой че не уважаваме достатъчно неговите проблеми...
Браво и за хранителниья режим!
Аз съм едва във втори месец а качих 6 кг.
, знам че ще се намери тук момиче да каже" аз да забременея, пък не ми пука колко килограма ще кача" е и аз така си мислех, но не съм подмятала на никого в сайта... Сега когато съм бременна, вече ми е важно колко ще кача... и съжалявам ,че не се сетих да направя като теб...
Успех ти пожелавам, както и на всички от айта!