Не знам момичета, аз като цяло останах с убеждението, че може да пише всяка жена желаеща да зачене.Може би понеже срещам теми като:
Бременност и домашен лщбимец, болки в гърдите, тестове за бременност, първи симптоми на бременност, и още мн. други, които не са заключени / и между другото си ги чета с интерес/ съм решила така . Не съм искала да засегна никого за това и не си пуснах темата в “Стерилитет при жената ” примерно, там наистина нямаше да е никак на място. И понеже виждам че има различно тълкуване на рубриката “Опити за забременяване” се чудя дали да пиша там . Иначе съм много доволна от ‘зчатие’.В темата си пропуснах да кажа, че след решението ми да ставам майка , “ровенето ” в сайта също стана не маловажна част от ежедневието ми. Много неща научих и чух за първи път именно тук . Така се чувствам подготвена за много от ситуациите, които съпътстват една бременност и не винаги са приятни както ни се иска на нас. Сега ме е страх да питам за каквото и да било, че може пак нещо да объркам и да ми се накарат, пък и ирония ми дойде в повече. А само като си помисля , че снощи разказвах на приятелка, какъв хибав форум има и как хората си помагат и се подкрепят и как се радвам че ще мога да споделя този важен за мен момент от живота си................... както и да е . Успех на всички!