denis стархотни са тези бутчета дай рецептата.
Пълнени пилешки бутчетаПродукти:
4бр.обезкостени пилешки бутчета,горно и долно заедно /може и готови/
Преди сама си ги обезкостявах,не е трудно.
200-300 гр.бекон
100-200 гр. шпеков салам
100-200 сирене /саламурено,да не е много солено/
1-2 сл нарязан магданоз
черен пипер
горчица за намазване
10-20гр масло
Обезкостените бутчета се наръсват със сол и черен пипер, но много малко сол /защото се слага сирене/
Оставят се настрана докато се приготви плънката.
В тиган се слага малко олио, прибавя се бекона и салама /трябва да е с хубави подправки/.Запържва се леко ,добавя се черен пипер и магданоз и след 1-2 разбърквания се маха от котлона.
Докато е още гореща сместа се слага сиренето.Разбърква се леко и плънката е готова.
Месото се слага с кожата на долу върху плот. Отгоре се слага плънка, притиска се добре и се завива.
Слага се в тавичка. Всяко бутче се намазва добре с горчица и отгоре се слага по 2-3 прозрачни парченца масло.
В тавичката се налива вода /около 1 пръст/
Пече се на 180 градуса
Когато се зачервят са готови.
Тънкостта на вкуса е в запържването на магданоза и черният пипер и намазването с горчица.
Това е