0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Добре престраших се и аз да напиша една рецепта, макар че мен за вечеря ме очаква нещ съвсем различно: -незнам на всяка от вас какви ще и бъдат реакциите, даже едно момиче от форума я беше опитало и се оказа сполучлива при нея. Ето я нея и дано ви хареса Картофени палачинки:-1 кг едрички картофи, подправки-чесън,най-добре на скилидки, кой колкото обича , кимион, червен пипер, брашно, подправките са по ваш избор кой каквито обича. Малко вода.-Ето приготвянето:-Картофите се обелват, нарзяват се на едро и ситно ренде, смесено, червен пипер повече, може и лют, но най-добре сладък, чесън нарзян на ного ситно , подправките. Вода се слага колкото да я поемат картофите, но не много,а и брашно също повече. Всичко това се обърква с лъжица хубаво, а през това време сте сложили тиган с олио на котлона. С лъжица се гребва от сместа и се слага в тигана и хубаво се опържва от двете страни. Стават за ядене и без гарнитура. Добър апетит...
Душе, ако картофките са предварително сварени дали ще бъде вкусна пицата
Цитат на: rozovelka в Декември 11, 2007, 19:49:40 pmДуше, ако картофките са предварително сварени дали ще бъде вкусна пицата Ама каква е тази картофена пица? Защо аз не виждам рецептата?
"Абе давай кюфтетата тука, умряхме от глад. Поне бирата да беше ни донесла,..". Умряхме си от смях. [/i]
Ааааааа, отивам да си правя класически палачинки.
Днес готвих боб за мен ,и мусака за милото.За десерт тиквеник.
Аз да се похваля Снощи сготвих заешкото по рецептата на eli_v и Ganka. Стана перфектно! Обрах точките благодарение на вас момичета