Отговарям.
Рецептата я намерих в мамата. Така супата много прилича на тия които ядяхме едно време в столовете на у/ще. За моите домашни пилета може и без нея, но колежката каза, че на купешки пилета или топчета пасва идеално.
Значи разбивате си едно яйце с 5-6 лъжици кисело мляко и 1 лъжица брашно. Ако ви се види много гъсто може и малко видичка да капнете. Всичко това го слагате на котлона да заври. Бъркате непрекъснато щото загаря пущината
. Да поври 5-6 митутки. След това гребете от супата бульон и сипвате в застройката. Разбърквате хубавичко и връщате всичко в супата. Така става по-плътничка, а не водниста. Имаше и опция да сипете лимонов сок в самата застройка, ако обичате по-киселичко. Аз обичам, ама моя мъж не особено и за това го прескачам лимона. Ами това е.
п.п. Внимавайте със съхранението на супата. Особено ако сте сложили и лимонов сок. По-бързо се вкисва така.