Моят мъж тази вечер се е развихрил пак в кухнята. Купил сафрид, направил няколко бурканчета маринован и сега ще пържи за вечеря. Вероятно ще мия чинии цяла вечер...
А за закуска - купих банички "Белла". Момичета, пробвали ли сте ги? Много са хубави. Има с различни плънки. Хайде, приятна вечеря!
Душе, моят мъж също ми домъкна една торба със сафрид. Ама той си я лови, той си я чисти, а аз я приготвям. Сега съм заредила във фризера няколко торбички. Мисля да пробвам маринован.
Моля те да пишеш как правите маринована риба.
А между другото по-едрия сафрид става страхотен на скара. Аз не знаех, но кръстника ми ме светна. Посолявам го и го намазвам с олио и така да постои поне половин час. И го мятам на скарата. Първия път когато го правих по този начин, моя ми вика да сложа само една скара само да пробваме. Но докато махах рибата, едната се разчупи и аз реших да я опитам. Много ми хареса и метнах после втора скара. Моя като ме видя какви съм ги свършила щеше да се пукне от смях.
А за баничките Белла - само рекламата съм гледала, но мисля и аз да ги пробвам. Още повече, че има добри отзиви за тях.
Благодаря ти, Душе.