Надинче, не знам каква е рецептата, по това, което видях от яденето мога приблизително да ти го докарам. Сърмите бяха навити, сложени в една тарелка от фолио, ама може дасе наредят в тава, след това имаше сложен сос от сметана за готвене и кашкавал. Това нещо го пекохме 30 мин и стана. Ама на мен честно не ми хареса. Може би защото сърмите бяха от прясно бланширано зеле и бяха само с кайма вътре. Но може би ако се направят както си му е реда, да се приготвят после с този сос ще станат вкусни.
Жени, има зеле бе, ама тяхното е много ситно накълцано и се приготвя с вино. Има специфичен вкус и не е като нашето кисело зеле. Колкото до бидончето - трябва първо да намеря подходящо прясно зеле. Тяхното тук е като камък и е много жилаво. Изобщо не става. А и ми писна - трушия правя, сега и зеле да правя... Айде няма нужда
Да са живи и здрави мама и баба, те са ми направили и като си дойдем ще хапнем