Моите лични впечатления може би не са чак толкова меродавни, може би защото съм прекалено мнителна (а и свекърва ми беше намесена там, та затова
).
Но все пак: явно е добра като гинеколог и с високо самочувствие, но не обича да обяснява и смята, че пациента трябва да й се довери сляпо, на принципа "щом доктора е предписал дадено лекарство, значи помага" и да не чете и да разсъждава. Може би затова не можах да й се доверя напълно, но ако й имаш доверие, сигурно ще се чувстваш добре - тя е усмихната и с много оптимистично настроение при преглед (което мен понякога ме кара да съм подозрителна, но това си е лично мой проблем предполагам
).
Това, което мен лично ме ядоса, беше че ми предписа Клостилбегит без да ми е проверила проходимостта на тръбите и мотива й беше, че "такава е схемата - първо 3 месеца Клостил, и ако няма резултат - снимка на тръбите". А тук във форума прочетох, че това е абсолютно недопустимо
. Но пък всеки лекар си има методи на работа...
Дано да съм била полезна и пак искам да подчертая, че сигурно моето мнение е прекалено лично поради много други фактори, за които не е мястото тук да ги обяснявам.
Успех!