0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bla-Bla

Д-р Джонгова в мед.център Лора?
« -: Октомври 28, 2005, 11:54:38 am »
Здравейте,
Искам да попитам някой има ли впечатления от мед.център Лора и по-специално от гинеколожката Вяра Джонгова? Чувала съм, че е добра пък тук във форума не намирам никаква инфо за нея?...
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2005, 17:09:08 pm »
Не искам да изказвам лично мнение, но скоро в bg-mamma (в проблемно забременяване) имаше мнение за нея, че е добра за проследяване на бременност, но не и по проблемите на стерилитета.
Така че зависи за какво отиваш при нея.
Успех!
*

Bla-Bla

д-р джонгова
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2005, 20:17:40 pm »
Защо не искаш да изразяваш лично мнение - сподели лични впечатления ако имаш, ще са полезни.
Мерси
... но гледам че не отговарят хората - сигурно не я знаят много... знам ли?...
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2005, 10:25:39 am »
Моите лични впечатления може би не са чак толкова меродавни, може би защото съм прекалено мнителна (а и свекърва ми беше намесена там, та затова  :wink: ).
Но все пак: явно е добра като гинеколог и с високо самочувствие, но не обича да обяснява и смята, че пациента трябва да й се довери сляпо, на принципа "щом доктора е предписал дадено лекарство, значи помага" и да не чете и да разсъждава. Може би затова не можах да й се доверя напълно, но ако й имаш доверие, сигурно ще се чувстваш добре - тя е усмихната и с много оптимистично настроение при преглед (което мен понякога ме кара да съм подозрителна, но това си е лично мой проблем предполагам  :? ).
Това, което мен лично ме ядоса, беше че ми предписа Клостилбегит без да ми е проверила проходимостта на тръбите и мотива й беше, че "такава е схемата - първо 3 месеца Клостил, и ако няма резултат - снимка на тръбите". А тук във форума прочетох, че това е абсолютно недопустимо  8O . Но пък всеки лекар си има методи на работа...
Дано да съм била полезна и пак искам да подчертая, че сигурно моето мнение е прекалено лично поради много други фактори, за които не е мястото тук да ги обяснявам.
Успех!
*

Вера Славкова

Re: Д-р Джонгова в мед.център Лора?
« Отговор #4 -: Ноември 17, 2008, 15:25:40 pm »
Аз имам мнение!И то просто страхотно!Абе всъщост няма такава дума,а и такъв специалист също!Целата си бременост искарах при нея!Невероятнен човек е.Все едно че ходиш на консултация при майка си.Много е внимателна!За сожаление не можах да раждам при нея по ради известни затруднения,но колкото деца ще имам ...само при нея ще ходя!нАЙ ДОБРИЯ ЛЕКАР И ЧОВЕК НА БЪЛГАРИЯ.
Re: Д-р Джонгова в мед.център Лора?
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2009, 22:38:33 pm »
Saglasna sam napalno s Mishana_debelana.
I az sam na mnenie, che D-r Djongova veroiatno e "добра за проследяване на бременност, но не и по проблемите на стерилитета".