0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #1060 -: Декември 29, 2007, 15:52:46 pm »
Веска :bighug: Fatalwomn,как си мила?
bloodimary :welcome_1:
« Последна редакция: Декември 29, 2007, 20:25:33 pm от rouzi-anna »
« Отговор #1061 -: Декември 29, 2007, 17:33:02 pm »
Моми4ета стискам ви палци от сърце новата година да ви донесе само  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Успех на вси4ки !!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #1062 -: Декември 29, 2007, 19:04:54 pm »
Красико, Пуканка, и мойто ову е на 31 - ще бебеправим в новогодишната нощ  :lol:. Казват, че повече положителни мисли по едно и също време дават по-голяма гаранция за успех  :crossfingers:
Не разбрах колко положителни теста имаме за Коледа,преброих 2, но дано са повечко!!! На всички бременелки от мен не тихичко, а огромно и гръмогласно ЧЕСТИТО!!! :bighug:
Ние останалите - Нова година-нов късмет!! Новата 2008 по нумерологията е подходяща за начало на всичко,което сме си намислили, така че давайте ... Очаквам хиляди  :bfp: и ми се иска да видя усмихнатите ви лица, или поне да разбера, че ви е споходило най-голямото щастие на Земята - усещането за новия живот!!

:blowingdust:Щастлива Нова година и пълни къщи с деца!!!  :blowingdust2:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #1063 -: Декември 29, 2007, 19:59:18 pm »
Повече  :bed: , повече положителни емоции и по-малко :drunk: в новогодишната нощ и накрая  :bfp: :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Декември 29, 2007, 20:01:25 pm от krasiko »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1064 -: Декември 29, 2007, 20:05:32 pm »
Мацки, предновогодишно - аз отпадам за тая година! Днес ми дойде лелята, така че с пълни сили ще действаме догодина!
На всички, които продължават да чакат - УСПЕХ, момичета, дано да има +++ резултати!
Другите, които оставаме за 2008 - НОВА година - НОВ късмет! Ще продължаваме да вярваме, че и на нашата улица ще изгрее слънце, или по-точно - че и в нашите коремчета ще се зароди живот!
Да посрещнем 2008 с много вяра, надежда и любов! Нека тя донесе на всички тук най-чакания дар - бебе!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #1065 -: Декември 29, 2007, 23:08:27 pm »
Красико, Пуканка, Бисерче, по мои сметки май и ние ще трябва да бягаме посредата на новогодишния купон :P
Интересно начало на годината се заформя. :jump12: Дядо Коледа мина, но аз и в Дядо Мраз вярвам, дано ни донесе най-малко четири новогодишни бебчета :grouphug:
*
« Отговор #1066 -: Декември 30, 2007, 00:58:41 am »
Ставаме 4 за новогодишната нощ.Супер. После заедно ще си чакаме и М. която надявам се ще ни пропусне заедно и четирите.
« Отговор #1067 -: Декември 30, 2007, 07:28:50 am »
Ставаме 4 за новогодишната нощ.Супер. После заедно ще си чакаме и М. която надявам се ще ни пропусне заедно и четирите.
Много забавно се получава при вас . :D Желая ви , наистина новогодишното бебеправене да даде своят  :bfp: резултат !
*

justice

• *
  • 12
  • Човек е толкова голям,колкото големи са мечтите му
« Отговор #1068 -: Декември 30, 2007, 14:08:09 pm »
Новогодишна рецепта за любов: 500г страст, 300г любов, добавят се целувки на вкус! Ястието е готово! Забележка: приготвя се от двама в леглото срещу Нова година.
Успех, ще стискам палци за вас :goodluck:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #1069 -: Декември 30, 2007, 14:30:41 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ, току що се регистрирах  :hello: :) ,ние с мъжа ми от скоро се опитваме , но все още няма резултат, въпреки това не се отчайваме  :wink: моята ову също се пада на 31.12 или на 01.01, така че и аз няма да чакам М през януари. на всички момичета желая през новата година много сбъднати мечти и повече +++ тетове  :dance2:
07.10.2009
*
« Отговор #1070 -: Декември 30, 2007, 14:35:30 pm »
 :welcome_1: на новите момичета
И аз се пресъединявам към групичката ову на 31 :)
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #1071 -: Декември 30, 2007, 14:41:38 pm »
Малеее, много станахме :lol: :lol: :lol:Успех на всички и яко бебеправене :lol: :lol: :lol:
« Отговор #1072 -: Декември 30, 2007, 15:38:25 pm »
Ей момичета,доста работа ви чака на Нова година. :lol:Успех.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1073 -: Декември 30, 2007, 15:54:03 pm »
Ей, всички, дето сте с ову на 31 - да действате качествено, че ще чакаме от вас резултати през Януари!
Аз сега да почерпя виртуално, че милото днес има рожден ден!

« Отговор #1074 -: Декември 30, 2007, 15:57:08 pm »
Бейби,да ти е честит рожденника.Много да те слуша,и за новата година да те дари с един бебок!
*
« Отговор #1075 -: Декември 30, 2007, 16:02:16 pm »
baby_s да ти е жив и здрав рожденника
*
« Отговор #1076 -: Декември 30, 2007, 16:10:59 pm »
Бейби да ти е жив и здрав рожденника. За този рожден ден пожелавам да му подариш  :bori_007:  :bori_004:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1077 -: Декември 30, 2007, 16:15:13 pm »
Тани, миличка, и аз си мислех същото като теб, но гадно ме изненада роднината още вчера! Е, нова година, нов късмет! Пък дано да го изненадам без повод!

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1078 -: Декември 30, 2007, 16:16:08 pm »
Момичета, аз този месец не съм писала много, защото докато мерех БТ беше все ниска и графиката ми сочеше едно-ановулаторен цикъл, но съм ви чела всеки ден. Незнам кога ще ми дойде, но дано да ми прескочи празниците :? поне. Така че аз оставам за до година. Искам, не искам това е...
А на вас искам да пожелая( тъй като утре няма да мога да се включа) една по-успешна и изпълнена с красиви моменти година. Нека спиращите дъха мигове да са многобройни и да оставят пареща следа в сърцата ви. Обичайте и бъдете обичани!
Прегръщам ви всички.
Ваша Ели.
« Отговор #1079 -: Декември 30, 2007, 17:11:29 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ, току що се регистрирах  :hello: :) ..
magita :welcome_1: ,дано не се задържиш дълго тик :wink:
baby_s съжалявам,че ти е дошло :(,но  няма страшно има и други празници скоро,ще имаме пак поводи за подаръци :wink: !да ти е жив и здрав мъжа  :D!
и аз се надявах да направя подарък на милото(мойто има на 04.01 рожден ден),ама ми дойде една седмица преди коледа..обаче идава 14 февруари :wink: може тогава да правим подаръците..всички в купом-А ДАНО :D!!
то като гледам колко момичета са се  заредили да  :bed: на 31.. 8O ,аз мислех,че ми е била О. вчера,но днес ми казаха,че може да е днес или утре..та и аз се записвам с вас в новогодишното бебеправене :D(то от няколко дни упорито пробваме да хванем  :eggsperm:  :lol:)!и без това декември месец ни дойде М. на сума момичета в една и съща седмица(помните ли ?):x,та е логично сега и ову-то да ни е в близки дни :wink:!ама дано и да ни подмине лелката за  :cloud9: пак по едно и също време :D,би било мнооого забавно :lol: !!!
« Последна редакция: Декември 30, 2007, 17:17:51 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!