0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #1040 -: Декември 28, 2007, 12:54:02 pm »
Здравейте мили дами , днеска ми е 32 ден от МЦ за сега нямам М, но имам чувство че ще ми дойде всеки момент. Роузи  :bighug:

« Отговор #1041 -: Декември 28, 2007, 13:34:31 pm »
хубава графика :Dстискам палци :crossfingers: :bfp:за коледен подарък!

« Отговор #1042 -: Декември 28, 2007, 13:35:11 pm »
Здравейте мили дами , днеска ми е 32 ден от МЦ за сега нямам М, но имам чувство че ще ми дойде всеки момент. Роузи  :bighug:
Мели защо не направиш тест ако ти вземем третия ден на графиката за предполагаема овулация - то днес ти е 17 ден след това , а ако е първия си на 19 ден - всеки тест ще ти покаже резултат. Бягай до аптеката- стискам ти палци!!! :D

Спрете Земята, искам за сляза
« Отговор #1043 -: Декември 28, 2007, 13:36:54 pm »
Олимпия,Мели,Бейби,Андрея,Котарана,Натали,Тани, :bighug:благодаря ви милички ,много ви обичкам . .
Мели,Бейби :crossfingers:за  :bfp:.Искам да завършим годината с поне още няколко +++теста,няма да се излагаме пък сега.
Андрея :hug2:
« Отговор #1044 -: Декември 28, 2007, 15:36:42 pm »
 :bighug: Не съм се решила за теста защото мисля, че О беше по-късна и за това мисля че М ще е по-късна, не искам да се разстроя и нещо ме спира да направя тест и аз незнам какво е, но този месец ми е спокойно и имам чувство че всеки момент ще ми дойде направо не мога да се позная, сядам и чакам, мисля да изчакам до утре и   ще ви пиша момичета  :blowingdust:

« Отговор #1045 -: Декември 28, 2007, 15:47:09 pm »
Момичета , връщам се току що от док. Не видя плоден сак , защото е рано още, но каза, че "най- вероятно"съм бременна. Това може да се потвърди в първите дни на 2008 година. Заминаваме на почивка, така че кръвен тест няма да правя , но току що правих шуър чек - малко по - наситена , но все още бледичка чертичка , за да съм сигурна. Надявам се там , където отиваме да има нет, за да следя какво става с вас.Мели , ще ти стискам палци от цялото си сърце!Пожелавам на всички ви весело посрещане на новата година , семейно щастие и много , много бебчета през нея! :wink:
« Отговор #1046 -: Декември 28, 2007, 18:00:04 pm »
Mели, :crossfingers:
Fatalwoman,и плоден сак ще видите.Всичко ще е наред.Наслаждавай се на момента и идващите празници.
*
« Отговор #1047 -: Декември 28, 2007, 19:40:30 pm »
Здравейте, момичета :D
Приемате ли нови попълнения в отбора на чакащите? :oops:

Чета ви от няколко седмици, но едва снощи се регистрирах.
Ние опитваме за бебче от лятото, но не особено сериозно. Едва миналия месец решихме, че щом не става по лесния начин, ще викаме науката на помощ и започнах да меря температури и да правя овулационни тестове - една овулация вече хванах, но не се получи, сега дебна втората... :P
Аз съм на 32 години, мъжът ми е на 33, цикъла ми винаги е бил редовен, около 25-26 дни. Не съм правила никакви изследвания освен нормален профилактичен преглед всяка година.
Знам, че е рано за притеснения, но все пак чакането е по-лесно в компания от съмишленици :D

На всички, вече видели положителния тест - честито :ballons:!!! На останалите, стискам здраво всички възможни палци :goodluck: Дано 2008 да е хубава година за нас и да се преместим всички във форума на "дебеланките":lol:
*
« Отговор #1049 -: Декември 28, 2007, 20:15:25 pm »
Хехехехе.момичета.Според изчисленията моята овулация трябва да е на 31.12. Как ще знам после коя година е заченато бебето? :lol: :lol: :lol:

Хехехех, ама как го написах , сякаш съм сигурна че сега ще стане. :lol: :lol: :lol:
« Отговор #1050 -: Декември 28, 2007, 20:36:35 pm »
:welcome_1:Jael.
Ей Пуканка как ме разсмя,аз не бих се сетила за това  :lol:Ами успех и догодина :bfp:
« Отговор #1051 -: Декември 28, 2007, 22:35:32 pm »
Здавейте моми4ета .Три дена ме нямаше и доста сте изписали.
rouzi-anna  :bighug: :bighug:, ние оставаме за новата година, няма да се от4айваме :crossfingers: :crossfingers:.
  :welcome_1: На новите моми4ета.
На виделите :bfp: много късмет и леко бременеене.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #1052 -: Декември 28, 2007, 22:48:11 pm »
Кои остнаха сигурните късметлийки с положителен тест от Декември?
« Последна редакция: Декември 28, 2007, 23:21:15 pm от Pukanka »
« Отговор #1053 -: Декември 28, 2007, 22:59:54 pm »
Те ще си кажат,очакваме ги с нетърпение. :lol:за да завършим годината с поне още няколко+++тестчета.
*
« Отговор #1054 -: Декември 29, 2007, 02:00:32 am »
Здравейте, момичета :D
Приемате ли нови попълнения в отбора на чакащите? :oops:

:welcome_1: и скоро да ни се похвалиш с  :bfp:
*
« Отговор #1055 -: Декември 29, 2007, 03:00:17 am »
Здравейте, всички, и аз като Jael от няколко месеца чета форума и от почти година ползвам календара. От скоро и ние със съпруга ми не се пазим. Женени сме от почти 4 години, но за бебче все не се решаваме. Нали все си говорим да си управим живота, гоним кариери. Но времето си минава, а както казва баба "по-млади няма да станете"(и "на стари години деца се гледат трудно"). Всичките ми приятелки и съученички се изпожениха. Онзи ден си играх с бебето на приятелка и пак ме погнаха инстинктите.
Тази вечер седнах да попрочета малко форума и реших да си пожелая за Новата година едно бебче, може и две (да ви призная мечтата ми са близнаци - момче и момиче  :bori_007: :bori_004: ).
Та така, пожелавам ви на всички весели празници, а за подарък (не под елхата) по едно здраво бебе! 
mc101

Mary
« Последна редакция: Декември 29, 2007, 03:01:58 am от bloodymary »

Never say "Never"
« Отговор #1056 -: Декември 29, 2007, 07:32:04 am »
Хей момичета идва Новата година  :party: Дано тя се окаже по- сполучлива и всички ние да можем да гушнем сладките си бебета  :bori_022: Весело прекарване милички и нека това да е последната Нова година , която посрещаме без нашите деца! :rainbow:
« Последна редакция: Декември 29, 2007, 07:42:03 am от prettily »
« Отговор #1057 -: Декември 29, 2007, 10:49:54 am »
Bloodymary, Jael,  :welcome3: сред нас и дано не се задържите много тук.  :lol: :lol: :lol:

но все още бледичка чертичка , за да съм сигурна.
Fatalwoman, чертичктата си е чертичка, и плодния сак няма да закъснее.  :balk_602: Честито, мила, чудесен новогодишен подарък! Сега ти трябва само спокойствие и позитивни мисли. Весели празници и догодина доки да те зарадва!!!
Мели, направи ли тест? Какво става?
Don't worry, be hippy
« Отговор #1058 -: Декември 29, 2007, 11:02:27 am »
Веска,никога не се знае от къде може да изкочи късмета. :crossfingers:
Rouzi-anna, благодаря ти, мила!!!  :balk_21: Благодаря ти, че си толкова позитивна и лъчезарна и винаги намираш точните думи. Винаги знаеш какво да кажеш, за да успокоиш, развеселиш, вдъхнеш надежда и вяра, на който се нуждае. Радвам се, че има хора като теб, които се вълнуват и съпреживяват проблемите и тревогите на другите. Ти, както и всички останали момичета, заслужавате да станете майки и да създадете и възпитате хубави хора...
Весели празници на всички и нека Новата Година сбъдне съкровеното ни желание!!!
 :bighug:  :blowingdust:
Don't worry, be hippy
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #1059 -: Декември 29, 2007, 11:58:42 am »
Хехехехе.момичета.Според изчисленията моята овулация трябва да е на 31.12. Как ще знам после коя година е заченато бебето? :lol: :lol: :lol:

Хехехех, ама как го написах , сякаш съм сигурна че сега ще стане. :lol: :lol: :lol:
  То да стане  :bhcontract: пък после ще му мислим :balk_83:То и мойто ову се пада на 31.12  :D