0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #1020 -: Декември 27, 2007, 08:38:49 am »
Момичета ,тази сутрин ми дойде :balk_144:,но нова година-нов късмет.
Искам да пожелая късмет на всички които тръпнат в очакване в последните дни на отминаващата година.
« Отговор #1021 -: Декември 27, 2007, 08:46:18 am »
rouzi-ana :bighug:,миличка,много съжалявам..така си мислех че ще се похвалиш  :( ..!правилно си го казала: "нова година,нов късмет"  :D,тази година ще е нашата (на всички които не ни беше писано 2007),сигурна съм :D!!целувки rouzi-ana :balk_21:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #1022 -: Декември 27, 2007, 09:20:38 am »
Роси  :bighug:
Следващата година ще е нашата!
« Отговор #1023 -: Декември 27, 2007, 10:21:24 am »
Здравейте, момичета и Честита Коледа :drunk:

Искам съвет. Трябваше да ми дойде на 25.12. Имам болки в гърдите от 2 седмици и на 25.12 имах леко кафеникаво зацапване/ Мислех, че на 26.12 ще ми дойде, ама пак същото. Снощи си направих тест и е отрицателен, но днес пак не ми идва, а само леко тъмно кафяво зацапване.
Някой имал ли е подобно нещо. Цикълът ми е много обилен по 6 дни и никога не се е получавало така. По принцип е в границите 25-27 дни.

Така, че незнам какъв коледен подарък съм получила. :ask:
]
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #1024 -: Декември 27, 2007, 10:54:27 am »
Момичета ,тази сутрин ми дойде :balk_144:,но нова година-нов късмет.
Искам да пожелая късмет на всички които тръпнат в очакване в последните дни на отминаващата година.

:bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #1025 -: Декември 27, 2007, 10:56:24 am »
Здравейте, момичета и Честита Коледа :drunk:

Искам съвет. Трябваше да ми дойде на 25.12. Имам болки в гърдите от 2 седмици и на 25.12 имах леко кафеникаво зацапване/ Мислех, че на 26.12 ще ми дойде, ама пак същото. Снощи си направих тест и е отрицателен, но днес пак не ми идва, а само леко тъмно кафяво зацапване.
Някой имал ли е подобно нещо. Цикълът ми е много обилен по 6 дни и никога не се е получавало така. По принцип е в границите 25-27 дни.

Така, че незнам какъв коледен подарък съм получила. :ask:
:crossfingers:Може и да си бременна - пожелавам ти го от сърце. На коледа стават чудеса!!! Все още вярвам в това
« Отговор #1026 -: Декември 27, 2007, 11:02:15 am »
Рози-Ана, съжалявам, мила  :(. Бях сигурна, че ще ни зарадваш с най-добрата новина. Но горе главата, радвай се на празниците с любими хора и нека новата година донесе на всички нас чудото, което толкова много чакаме!
Andreaivano, стискам палци и се моля от сърце последните дни на старата година да видиш  :bfp1:, а новата да ти донесе най-красивото бебче на света.
Fatalwoman, какво става с теб? Не ни дръж в напрежение!
На всички момичета пожелавам весело посрещане на новата година, защото тя ще е специална за нас, тя ще бъде нашата година.  :bighug: ви всичките и догодина да се срещаме в друг форум.
Don't worry, be hippy
« Отговор #1027 -: Декември 27, 2007, 12:25:15 pm »
Роузи-Анна, много съжалявам мила!Сигурна съм , че докодина ще настъпи и твоя час!
Кръвен тест не съм правила , но днес е четвъртия ми тест със съвсем бледичка чертичка - никаква промяна в цвета и съм много притеснена.Утре съм на лекар и след това зъдължително ще пиша.Дано не стане някой фал дотогава :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Веска , а ти как си?
Andreaivano , аз също се присъединявам към стискането на палци!

« Отговор #1028 -: Декември 27, 2007, 12:43:23 pm »
Благодаря момичета. И аз си стискам палци. Все още няма М... Толкова много се надявам, но ме е страх да не е нещо друго...

Уффф, ще видим, ако не дойде до другата седмица, пак ще направя тест а после на лекар... :crossfingers:
А и за "цветна бременност" нищо конкретно не намерих в интернет...

Ще се надяваме и това е... :bighug:
Успех и на Вас през новата година, ама то до 31.12. има още много време, няма ли новогодишни подаръци...
Fatalwoman :goodluck: Всичко ще е наред, важното е че има  :bfp:
]
« Отговор #1029 -: Декември 27, 2007, 12:53:36 pm »
..
Кръвен тест не съм правила , но днес е четвъртия ми тест със съвсем бледичка чертичка - никаква промяна в цвета и съм много притеснена.Утре съм на лекар и след това зъдължително ще пиша...
fatalwoman,направо ти се чудя на търпението.. 8O, при 4 "+" теста (без промяна в наситеноста на втората чертичка)..и още не си отишла да пуснеш кръвен??? 8O :crossfingers: утре при док всичко да е ок и да имаш добри новини :D,ще следя с нетърпение какво е станало :wink: :goodluck:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #1030 -: Декември 27, 2007, 14:45:31 pm »
Андрея,много силно стискам палци мила :crossfingers:за :bfp:
fatalwoman,всичко ще е наред.Сега си почивай само.
Момичета,благодаря ви ,че ме подкрепяте,а аз вярвах че на Коледа стават чудеса,но моето явно ще е на някоя друга Коледа .
« Отговор #1031 -: Декември 27, 2007, 16:15:48 pm »
Веска , а ти как си?
Ами спокойно си чакам м.  :wink: Този месец с мойто изтървахме момента, защото аз пътувах по това време, и не вярвам да е станало нещо. Така че сега ще изпратим старата година и догодина продължаваме здравата да се трудим  :bed:  :oops:
А ти, мила, по мое скромно мнение, си си направо бременна. Така че честито!  :balk_21:
Кажи утре какво е казал доктора.
Don't worry, be hippy
« Отговор #1032 -: Декември 27, 2007, 19:41:41 pm »
Веска,никога не се знае от къде може да изкочи късмета. :crossfingers:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #1033 -: Декември 27, 2007, 21:58:22 pm »
Rouzi-anna, следващия месец ще стане!!!! само трябва да продължаваме да вярваме колкото и да е трудно!!! Ти си ми една от любимките във форума  :lol: Въпреки че не те познавам, много ми допада твоят оптимизъм.... Винаги си толкова ведро настроена - продължавай така и бебчето ще дойде!!!! Че кой няма да иска такава майка!!!! :wink:
*
« Отговор #1034 -: Декември 27, 2007, 22:06:30 pm »
Рузи - желая ти от цялото си сърце да  озариш страниците на форума с добра новина още следващия месец.  :goodluck:  :bighug:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1035 -: Декември 27, 2007, 22:17:43 pm »
Катя :bighug:ще изчакам 1-2 дни и ако не ми дойде тогава тест.Стискайте палци,че умирам от страх да не ми дойде.
Ще стискаме  :crossfingers: и още как? Все пак това може да е твоето позакъсняло Коледно чудо...ДАНО
*
« Отговор #1036 -: Декември 27, 2007, 22:31:02 pm »
А и за "цветна бременност" нищо конкретно не намерих в интернет...
Ами то и не може да е "конкретно", защото кръвотечението по време на бременност може да се дължи на много причини и всичките изискват мнение на гинеколог. Безопасно кръвотечение по време на бременност НЯМА.
« Отговор #1037 -: Декември 27, 2007, 23:21:30 pm »
Здравейте, мили момичета!   :balk_64:  Пак съм сред вас, имах проблеми с нета.

ornaico1Честито Рождество Христово! На всички ви желая много щастие и сбъднати мечти! ornaico1

На тези, които са видяли заветните две чертички честито!  :cloud9:
На останалите, както и на себе си желая следващата Коледа да я посрещнем с увеличен състав  stork-boy
Рози скъпа  :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #1038 -: Декември 28, 2007, 10:47:11 am »
Розичка, мила, горе главата! Ти си положителен човек, и колкото и да не е лесно, ще преглътнеш и това горчиво хапче!
 :bighug:
Сама го каза - Нова година, Нов късмет!
На всички ви, мацки - ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Аз продължавам да чакам...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #1039 -: Декември 28, 2007, 12:49:09 pm »
На мен си ми дойде :BangHead: и сега try again later...
Поне не е нищо тревожно. Ами продължаваме за следващата година с нови сили. Ама така се надявах, че може би е станало. Здраве да е.
Fatalwoman, какво стана с доктора?
]