0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #980 -: Декември 22, 2007, 21:04:40 pm »
Ехее браво, Деска. Хубавите новини заваляха, а до Коледа има още време. Давайте, момичета, чакаме хубави новини от вас.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #981 -: Декември 22, 2007, 22:02:46 pm »
Честито на deskata77 :balk_602: Леки и безпроблемни  :cloud9:
« Отговор #982 -: Декември 22, 2007, 22:10:00 pm »
И от мен Деска ЧЕСТИТО!!!Вярвам, че всичко ще е наред :crossfingers: preggo.

« Отговор #983 -: Декември 22, 2007, 22:27:50 pm »
Момичета, аз съм извън играта този месец, оставам за догодина. Не съм в депресия, при мен тя идва преди да дойде МЦ и като се появи "лелката" - се успокоявам. Сега ще се отдам на празници и ходене на ски, а другия месец пак ще пиша по-честичко. Продължавам да се моля за вас - дано да видите скоро  :bfp: и Бог да ви дари с дечица!!! Деската би трябвало вече да си е "провлачила краченцето".
:D
« Отговор #984 -: Декември 23, 2007, 00:28:06 am »
Деска ЧЕСТИТО ,пожелавам ти леки  :cloud9: :goodluck:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
« Отговор #985 -: Декември 23, 2007, 10:07:45 am »
Тихичко честито и от мен, Деска! Лека и усмихната бременност! Много се радвам, отдавна  никоя не се бе хвалила с тая невероятна новина. ЕЕЕЕеее, па време беше! Коледа ли е или какво? Време е за чудеса. Разбира се, че всичко ще е наред, вярвай в това!
Момичета, хайде, коя ще последва Деска и ще ни зарадва с още 1 (2, 3, 4, 5,....) чудо?!!!
Весели празници на всички и искам следващия път като вляза тук, да виждам само  :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1:......
 mc101 на всички!  :bighug:
Don't worry, be hippy
« Отговор #986 -: Декември 23, 2007, 10:13:02 am »
Здравейте, момичета! Толкова съм щастлива и в същото време уплашена- тестът ми отчете :bfp: След 4 години чакане , миомектомия,една запушена тръба и операция за премахване на полип не мога да повярвам, че виждам двете чертички. Стискайте палци всичко да е нормално! Сега идват празници и не знам дали ще има работещ лекар, за да ме види на видеозон. Много ме е страх!

Ей Деси не се страхувай от нещо което си чакала с толкова трепет.Колко ли пъти си плакала след неуспехи? Сега е твоето...вашето време на радост :wink:Късмет и позитивно мислене :balk_69:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #987 -: Декември 23, 2007, 11:25:18 am »
Благодаря ви, момичета! Много сте мили! Пожелам на всички вас в най-скоро време да видите двете чертички! Стискам ви палци! :goodluck:
На Коледа стават чудеса! Вярвайте в това!:bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #988 -: Декември 23, 2007, 18:08:13 pm »
Мацки, здравейте и от мен! Не съм писала отдавна, ама края на годината - много работа :(
Първо голямо ЧЕСТИТО на Деската77! Пожелавам ти най-леката бременност, още по-леко раждане и на финала ревливо бебче!
На новите момичета - добре дошли сред нас! Дано скоро да има само добри новини!
На чакащите, разочарованите - хайде да е на късмет и дано да ни случват само хубави неща!
Гледам, за тези дни има бая наредени, дано да завалят само  :bfp:
Аз както е тръгнало, ще чакама за 30.12. - на връх рожденния ден на милото!  8O

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #989 -: Декември 23, 2007, 18:19:20 pm »
Деска честито и от мен. Добре завършваме годината с твоя положителен резултат и дано до 31 завалят още такива. Дано почнем новата 2008 год. само с +++ резултати и я завършим с красиви бебета.
*
« Отговор #990 -: Декември 23, 2007, 20:52:02 pm »
Честито на всички бременелки :)Дано повлекат крак в новата 2008г и всички чакащи да видят така желаните две чертички и да поемат по красивия път да бъдат мами на най-прекрасните бебоци на света:)Весела Коледа на всички, нека всеки получи това, което си пожелае в Бъдната нощ!
Прегръщам ви всички и нека Господ ни даде сила, за препядствията, които ни престоят.....
« Отговор #991 -: Декември 23, 2007, 23:17:21 pm »
dandalf781,
fatalwoman,айде да те подмине лелката дано :crossfing

За сега ме подминава :lol: Ще видим какво ще стане...
 Деси , честито! Лека бременност ти желая!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #992 -: Декември 24, 2007, 11:03:13 am »
Честито Деска! :D
Пожелавам ти една спокойна и безпроблемна бременност и най-хубавото бебче накрая

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #993 -: Декември 24, 2007, 15:11:56 pm »
4естито на вси4ки видели   :bfp: и лека бременност!!!На вси4ки които са в о4акване  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и не се от4айвайте - 4удесата съществуват.Оби4ам ви вси4ки и ви прегръщам! :bighug:
« Отговор #994 -: Декември 24, 2007, 15:29:47 pm »
На вси4ки които са в о4акване  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и не се от4айвайте - 4удесата съществуват.Оби4ам ви вси4ки и ви прегръщам! :bighug:
Мерси , Виктория! По Коледа стават чудеса.Надявам се всички да получат своето Коледно Чудо!
« Отговор #995 -: Декември 25, 2007, 11:41:56 am »
 Момичета , само за протокола искам да отбележа , че още не ми е дошло и ще се побъркам. Незнам какво да мисля вече - може пък да съм болна.Температурата , която поддържах седмица - две преди датата , в която очаквам (22.12), все още я имам - всяка вечер - 37,3 -37,5.Базалната Т също е висока по всяко време на деня -37,3.Веднъж ми се гадеше, през нощта, но не съм повръщала. Имам постоянни остри и тъпи болки ниско долу, подут корем. Също кожата ми от нормална кън комбинирана слело мога да твърдя , че стана суха.Гърдите ми са корави и болезнени, което ми се случва понякога ката ПМС, но тази год. май е за първи път.За капак преди малко се събуждам ( спи ми се постоянно, все едно цял ден съм копала)и възглавницата ми е цялата в кръв 8O от носа...И др. симптоми имам , но може да си ги внушавам , тези са очеизвадните .8O Мислех вчера да правя тест , но мъжа ми ме разубеди, за да не си развалям празниците с ревове при отриц. тест. Той смята , че няма нищо, защото според някои лекари нормално забременяване при нашата морфология е почти невъзможно (астенотератозооспермия).В началото на 2008 мислим за инсе.Дали съм болна , полудяла или хванах последния влак за тази година? :?Зле ми е много , но съм готова да приема всичко като благословия , ако това са дългоочакваните признаци.Моля ви , много ви моля, дайте си мнението!И Весела Коледа , момичета!Дано Господ чуе молитвите ни!
*
« Отговор #996 -: Декември 25, 2007, 12:46:34 pm »
"може и да си хванала последния влак за тази година" :)
Нали чудесата стават по Коледа!
 :crossfingers:за :bfp:
« Отговор #997 -: Декември 25, 2007, 12:49:10 pm »
честито рождество христово момичета :D!желая на всички дългоочакваните бебчета..много здраве,щастие и благоденствие на семействата ви!!весела коледа
п.п. fatalwoman ,дано да е коледно чудо(въпреки диагнозата на мъжа ти),дано да е това за което толкова мечтаеш :D :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #998 -: Декември 25, 2007, 13:34:44 pm »
Fatalwoman,дано се возиш  :cloud9:на този влак.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #999 -: Декември 25, 2007, 13:48:50 pm »
Chestito Rojdestvo Hristovo, momi4eta!Na vsi4ki vas jelaq mnogo zdrave, mnogo mir i toplota v semejstvoto i neka Bog 4ue molitvite na vsi4ki nas - neka ni dari s tova za koeto se borim i koeto 6te ni napravi bezumno 6tazstlivi.I daj Boje dogodina po tova vreme na kolednata trapeza da se 4uva detski smqh i veselie.
Veseli praznici! :D