Здравейте на всички и благодаря за прекрасния форум.
Аз съм съвсем, съвсем нова, и се надявам да ми простите, ако нещо бъркам темите.
Изчела съм всички възможни форуми и информации за първи признаци и симптоми и само се самонавивам. После пък си викам, че едва ли... и така... Срах ме е от разочарованието.
Ето и моя проблем и въпрос: Последна М. от 11.11. до 16.11., 6 дни както обикновено. След това бебеправене с мойто на 18., 21., 24., и 26. (едва ли ви интересуват чак такива подробности, но искам всичко да си кажа, за да можете по лесно да ме посъветвате
)
Та така, ето и какво чувствам: от около десетина дена постоянни леки, понякога усилващи се болки и придърпвания в яйчниците, поразбалбучкан корем, чести позиви до WC-то(големи и малки нужди
), главоболие понякога, почти постоянно запушен нос и често кихане, телесна температура около и над 37 градуса (не е настинка, пък и рядко вдигам темп. при настинка);БТ - също над 37, но не сутрин, а след като вече съм станала, затова не я записвам в календара си. Раздразнителност, гърдите ме понаболяваха преди, но вече не, само дето около зърната пигментацията стои като "накъсана", ако ме разбирате; И това е май. Не ми се гади (само 1-2 пъти ми стана лошо и ми се зави свят, но може и да съм си го внушила), пуша си и си пия кафе и не са ми гадни, похапвам си, ама това е нормално за мен, т.е. всичко друго си е нормално. И не знам какво да мисля. Все още не е време за М., очаквам я тия дни - 3-5. 12., ама тайничко се надявам да не дойде .
Според вас има ли шанс да е станало чудото? Висока телесна темп. признак ли е на бременност, при положение, че със сигурност не е настинка? И защо БТ сутрин ми е ниска(само тая сутрин си я мерих, ама вече бях станала, за да взема термометъра), а после ми е висока, почти цял ден?
Знам, че ще ми кажете да изчакам евентуано закъснение и после тест, ама знаете колко трудно е чакането.
Надявам се да не съм ви оттегчила с писанието си, и някой да може да ми отговори.
Целувки и успех на всички!