0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #580 -: Ноември 28, 2007, 19:05:22 pm »
Благодаря ви момичета,за подкрепата.Маленка, честито! :balk_46:Днес почти не ми тече, само сутринта кръвнах леко, а ми е 3-ти ден.Странно е.Възможно ли е да съм бременна?Задължително ли М спира при бременност?Ох, кво ви мъча с тъпи въпроси, утре ще си направя още един тест и толкоз.Късмет на всички чакащи, стига повече мъки, стига повече  :bfn1:, идва Коледа, време е за чудо... preggo :babyflips:
« Отговор #581 -: Ноември 28, 2007, 19:49:01 pm »
Здравейте и от мен :)
Честито на виделите двете чертички и кураж на останалите (от които съм и аз)!
Накратко и моята история:
Искаме бебе и не сме от най-младите вече :(
Лощото е, че и двамата много пътуваме. Този месец случайно си бяхме вкъщи в подходящото време, но другия няма как :cry:
Та се надявам нещо да е станало този мецес, втория в който си меря температурата и първия в който наистина опитваме.
За друго не се сещам.
Стискам палци на всички и дано скоро се похвалите с положителни резултати (и аз де :))
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #582 -: Ноември 28, 2007, 19:59:03 pm »
MALENA, ЧЕСТИТО и от мен! Дано да си повлякла крак, че тука бая сме наредени за подарък от Дядо Коледа!
Аз преди малки се прибрах от комндировка! Сдобих се с чисто нови боти на супер цена и ... малко подаръче за племенницата! Шопингтерапията помага!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #583 -: Ноември 28, 2007, 21:40:26 pm »
МАЛЕНА, честито! Дано да повлечеш крак, че тая опашка от чакашти дето сме я сформирали вече...цял футболен отбор на "Зачатие" ще стане.
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #584 -: Ноември 28, 2007, 21:44:13 pm »
Исках само да попитам... Коя фолиева киселина е най-добре да пия? Като производител? Благодаря предварително!!! :oops:
Най-добре е фолиевата киселина да е в блистерна опаковка. Засега такава на нашия пазар е само Неофолик/Неофолик мета.Мета, защото пише, че е с подобрена формула. По-точно е разградена фолиева киселина до продукта, който се усвоява най-пълно от организма.
*
« Отговор #585 -: Ноември 28, 2007, 22:47:19 pm »
Силвичке, а при теб какъв цвят е течението? Ако е кафяво, напълно е възможно да е цветна бременност.

« Отговор #586 -: Ноември 29, 2007, 09:38:53 am »
Момичета докладвам за теста...тази сутрин се престраших да го направя и е отрицателен,а и ако добре разчитам сигналите на тялото си трябва да ми дойде близките един-два дена.Гадна работа,а така се надявах...
Хайде момичета няма ли някоя да ни зарадва с положително тестче.Стискам палци за всички,които чакат.Моята надежда остава за следващия месец.Успех на всички!
Лулубелл - нищо не се знае-ПМС ги има и при бременност.А тестовете -рано е за тях.Така че докато не ти дойде - ще чакаме! Защо не ползваш :bbt:?
Малко съм отчаяна,защото сравнявам с предишните симптоми,които усещах по време на бременност(неуспешна за жалост).Не ме болят много гърдите(има някакво напрежение,но е слабо и не постоянно),само едно такова тъпо гадене от време на време и толкоз.И симптомите на предстоящ цикъл ги няма коизнае колко.Направо ще се побъркам.Миналия цикъл се наложи да го предизвиквам с дуфастон,защото ми прескочи с доста дни и сега направо съм на ръба на истерията.

Доста объркано се получи,но незнам как да ти го обесня по-нормално,извини ме.

« Отговор #587 -: Ноември 29, 2007, 12:47:57 pm »
Nataly*, благодаря ти много!!!
« Отговор #588 -: Ноември 29, 2007, 13:24:42 pm »
Хайде момичета, няма ли някоя да се похвали.
Миленка, честито. Желая ти леко бременеене и едно хубаво бебче.  :ballons:
Бръмби, къде изчезна. Ти си за утре. Кажи как е приятелят ти?
Аз чакам на 02.12. Ама този месец имам толкова много работа, че не ми остава време да мисля дали е станало или не. А събота и неделя ако ме прихване манията, имам си едно тестче, което да ме успокой.

:swing:
]
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #589 -: Ноември 29, 2007, 14:37:54 pm »
Аз съм в ужасно настроение днес :(, много под нулата. Защото БТ сутринта беше много по-ниска от вчера и то е ясно, че няма да прескоча 2.12.
Искаше ми се да пусна кръвен поне за да угасне и последната ми надеждичка за този месец, за да спре да ме измъчва(защото така все си мисля-още има шанс), но нямам възможност. И така...ще си седя със скапаното си настроение и ще се сдухвам до 2.12. :( :( :(
« Отговор #590 -: Ноември 29, 2007, 14:43:24 pm »
[color=blue И така...ще си седя със скапаното си настроение и ще се сдухвам до 2.12. :( :( :( [/color]

Е де!! Я се стегни??
Нима няма други неща в живота, които обичаш и те радват!!!!
Естествено,че има. Наслаждавай им се сега на тях, докато дойде времето за бебето.
Недейте по пътя на борбата за бебе и чакането да забравите другите хубости.
Бебето не е единственото нещо на света!!!
Докато дойде радостта за бебето, наслаждавайте се на другите радости!!
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #591 -: Ноември 29, 2007, 14:55:52 pm »
Е де!! Я се стегни??
Нима няма други неща в живота, които обичаш и те радват!!!!
Естествено,че има. Наслаждавай им се сега на тях, докато дойде времето за бебето.
Недейте по пътя на борбата за бебе и чакането да забравите другите хубости.
Бебето не е единственото нещо на света!!!
Докато дойде радостта за бебето, наслаждавайте се на другите радости!!
Когато този период се изразява вЕДНИ 5г. човек спира да се радва на много неща и за съжаление мечтата за дете се превръща във фикс идея!
« Отговор #592 -: Ноември 29, 2007, 15:10:05 pm »
Привет,на всички!Аз отдавна чета форума,но не съм писала.
Накратко за мен.Имам голяма дъщеря на 14г.е,а аз на 34 уви,от година и малко
правим опити за бебче,но не става.Днес отново се разочаровах :( :(
Пожелавам успех на всички!!!!
А аз се записвам за следващият месец,макар че любимия ще пътува и май няма да уцелим ову-то.
« Отговор #593 -: Ноември 29, 2007, 16:17:17 pm »

Когато този период се изразява вЕДНИ 5г. човек спира да се радва на много неща и за съжаление мечтата за дете се превръща във фикс идея!

Натали и аз се подвизавам в този форум и при мен мечтата се превърнала във фикс идея и то болезнена.
Пределно ми е ясно как се чустваш.
Но все пак трябва да се окуражаваме и да си вдъхваме сила и подкрепа!!
*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #594 -: Ноември 29, 2007, 17:03:29 pm »
Бръмби, къде изчезна. Ти си за утре. Кажи как е приятелят ти?
Аз чакам на 02.12. Ама този месец имам толкова много работа, че не ми остава време да мисля дали е станало или не. А събота и неделя ако ме прихване манията, имам си едно тестче, което да ме успокой.

:swing:

вече съм тук

ами добре е, оперираха го в понеделник, изписаха го в сряда и ... сега е при майка си, а аз съм си сама :(

но пък си завормих страхотна програма за веселене де

няма да си тъгувам самичка вкъщи, я!!!!!!!!

иначе .... датата ми е утре, но пак съм си със силни предменструални болки ....

надявам се да сме успяли този месец, но ...тези болки .... същите като мин. месец.... си говорят за ....М.

е, и без туй ми е достатъчно скофтено настроението .... защо да ми е гадно, като може дами е мноооого гадно...

стискам палци на всички трепнещи в очакване момичета
« Отговор #595 -: Ноември 29, 2007, 19:55:24 pm »
Моми4ета правих тест  :bfn:  :( а все още не ми е дошло в4ера трябваше да мидойде,явно е въпрос на 4асове да дойде гадния М. ве4е не издържам.......... :balk_144: а БТ и тази сутрин беше 37.1.....
Успех на вси4ки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #596 -: Ноември 29, 2007, 20:29:05 pm »

Натали, графиката ти е много хубава и не показва да имаш отклонения. Това че с предишния партньор си имала проблеми не значи, че и с този ще е така. Освен ако не го превръщаш във фикс-идея. В този случй връзката винаги е обречена, защото се подчинява на други закони. Там не любовта е водеща, а желанието да бъдеш "майка на всяка цена".
Всъщност, /понеже мисля отдавна за това/ според мен е въпрос на "настройване" на двамата партньори. Един вид синхронизиране на вибрациите. И ако те си паснат, значи и вие си пасвате като характери и изобщо.., то се усеща.
Дайте си достатъчно време за опознаване. Прецени дали точно този човек е достоен да бъде бащата на бъдещите ти деца. А аз не се съмнявам, че ще имаш накой ден! Обичйте се, без да си мисиш, че имаш някаква вина... и за това децата не стават.

Много е важно човек да изчисти напълно последиците от предишната си връзка, когато влиза в нова. Само си помисли - виновен ли е другия човек за това,  което ти се е наложило да преживееш?! Спокйно, всичко ще си дойде на мястото когато си готова! Имай вяра в това.
« Отговор #597 -: Ноември 29, 2007, 22:02:52 pm »
Здравейте,незнам дали може да се вярва на овулационния календар на саита.според него трябва да ми дойде на 27.11,а не ми дойде.направих си тест на 29.11-отрицателен-дали не избързах.като вси4ки вас и аз искам да ми се слу4и най-хубавото,и си мисля,4е се вмания4авам,когато ме заболи корема ниско долу си мисля,4е са менструални болки,гардите ми са напрегнати и ме болят.когато бях бременна първият път пак имах вси4ки предменструални симптоми но не ми дойде.по този на4ин като си мисля,май го пражя само да се успокоя.много дълго и объркано стана 
*
« Отговор #598 -: Ноември 29, 2007, 23:29:35 pm »
Моми4ета правих тест  :bfn:  :( а все още не ми е дошло в4ера трябваше да мидойде,явно е въпрос на 4асове да дойде гадния М. ве4е не издържам.......... :balk_144: а БТ и тази сутрин беше 37.1.....
Успех на вси4ки  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Вики горе главата, докато я няма гадната лелка има надежда, така че стискам палци теста да е дефектен и да се похвалиш в най-скоро време!
« Последна редакция: Ноември 29, 2007, 23:35:38 pm от tani77 »
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #599 -: Ноември 30, 2007, 00:26:18 am »
Здравейте, момичета :lol: Днес правих цветна снимка - не беше чак толкова страшно! Дори и не ме боля много, но то е индивидуално! Оказа се, че едната е много нагъната, но все пак проходима, а другата има леко завиване, но много добре провежда контраста. Вкараха ми два пъти, защото първия път много от контраста изтече, но се оказа, че и на двете добре се вижда. камък ми падна от сърцето:))) Сега остава да продължаваме.... и да чакаме! Знаете ли колко време трябжа да се избягват сексуални контакти след цветна снимка? Аз забравих да попитам 8O. Игъл, как се развивеат нещата при теб?
Поздвари на всички, МАлена - Честитооооо!!!!