Когато този период се изразява вЕДНИ 5г. човек спира да се радва на много неща и за съжаление мечтата за дете се превръща във фикс идея!
Натали, графиката ти е много хубава и не показва да имаш отклонения. Това че с предишния партньор си имала проблеми не значи, че и с този ще е така. Освен ако не го превръщаш във фикс-идея. В този случй връзката винаги е обречена, защото се подчинява на други закони. Там не любовта е водеща, а желанието да бъдеш "майка на всяка цена".
Всъщност, /понеже мисля отдавна за това/ според мен е въпрос на "настройване" на двамата партньори. Един вид синхронизиране на вибрациите. И ако те си паснат, значи и вие си пасвате като характери и изобщо.., то се усеща.
Дайте си достатъчно време за опознаване. Прецени дали точно този човек е достоен да бъде бащата на бъдещите ти деца. А аз не се съмнявам, че ще имаш накой ден! Обичйте се, без да си мисиш, че имаш някаква вина... и за това децата не стават.
Много е важно човек да изчисти напълно последиците от предишната си връзка, когато влиза в нова. Само си помисли - виновен ли е другия човек за това, което ти се е наложило да преживееш?! Спокйно, всичко ще си дойде на мястото когато си готова! Имай вяра в това.