0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #560 -: Ноември 27, 2007, 20:33:22 pm »
Силвичке, не се отчайвай! И ние сме с мъжки фактор и вероятността е почти нищожна, но все се надявам, докато не ме нападнат ПМС.
От другия месец почвам подготовка за ИКСИ, защото така се е видяло, че не става.

А това е за теб  :bighug:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #561 -: Ноември 27, 2007, 21:08:42 pm »
Момичета днес ми е 30 ден от цикъла (който е много нередовен), теста ми показва 2 чертички обаче едната е по бледа от контролната :?. Какво ще рече това има ли шанс да съм бременна? Утре сутрин отивам на кървен.
Успех момичета на всички  :bighug:
И най-бледата черта означава положителен тест. Браво!!!
Пиши утре след кръвният като излязат резултатите.
Ние сме с теб.
« Отговор #562 -: Ноември 27, 2007, 21:09:52 pm »
Момичета, стискам палци на всички ви и дано съвсем скоро видите заветните ДВЕ чертички  :crossfingers: :crossfingers:

Малена, според мен иди да си направиш кръвен тест ;)

Аз май отпадам и този месец....нищо ново  :(  По график трябва да ми дойде на 01.12, но още от 22.11 започна ПМС.
Вчера минавайки покрай едно магазинче видях шноли за коса. Влезнах, за да си купя- едните черни, а другите сребристи и големи. Пояснявам какви са защото не са типично детски, а напротив. Въпреки това продавачката ми показва едни много хубави и ме пита: "Вашето детенце ползвало ли е такива, много са хубави. Гумени са и не могат да го наранят." Буца заседна в гърлото ми. Само успях да кажа едно сухо "НЕ", платих с треперещи ръце и излезнах, естествено сълзите не закъсняха  :balk_146:
« Последна редакция: Ноември 27, 2007, 21:26:57 pm от Котарана »
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #563 -: Ноември 27, 2007, 21:12:59 pm »
Натали мила, кураж и аз днес направих тест и беше отново отрицателен, аз чакам да ми дойде на 02.12 и май и аз прибързвам като теб  :) , но дано имаме късмет и да видим двете чертички.  :crossfingers:
Тани, заедно ще чакаме...аз съм за 1.12.
Но днес нещо доста ме наболява корема, ниско долу точно като преди цикъл, временно и спира после :? Имам още 4-5 дни защо са още от сега тези ПМС незнам? 8O :?
« Отговор #564 -: Ноември 27, 2007, 22:00:28 pm »
На вси4ки о4акващи  :crossfingers: :bfp: на новите  :welcome_1: и  :goodluck: пожелавам на вси4ки много  :bfp:!!!!!!!
Аз о4аквам утре да ми дойде но.......ще си покаже.......
Успех на вси4ки!!! :bighug:
*
« Отговор #565 -: Ноември 27, 2007, 22:45:22 pm »
Вики  :goodluck:  :bfp: дано още утре ни зарадваш!
Натали, и мен днес на няколко пъти ме заболя ниско долу, но не яйчник, а точно посредата, дано и за двете ни това не са ПМС, а признаци на нещо хубаво!!!
Между другото в последно време наблюдавам доста "бременни графики", които долу-горе като нас на 8-9 ден след ову са имали отрицателни тестове. Дано и ние скоро се похвалим!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #566 -: Ноември 28, 2007, 08:31:58 am »
Добро утро, момичета! Аз днес ще мина като стрела от тук, че ми изникна леко пътуване. Виждам, че довечера ще има материал за четене, а! Хайде, който ще препишква тестове - пълен напред и много късмет! Стискам палци за +++ резултат!
Дани, аз съм се объркала нещо! Двете пак заедно чакаме! Падам се за 9.12!
Хайде, мацки, лек и успешен ден!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #567 -: Ноември 28, 2007, 10:18:08 am »
Здравейте момичета,
Моля за помощ. Аз вече си направих два теста (оринни) за бременност и двата бяха отрицателни, а грфаиката ми и всичко останоло не показва че ще ми идва. Днес пуснах кръвен тест но те ме питаха кой ден ми закъснява. Аз се затрудних в отговора си защото ми е нередовен цикъла. Очудващото е, че след стимулация с клостилбегит и доказана О ми изписаха Утрогестан за лигавицата. докито каза да си ги слагам вагинално 3х2 на ден 12 дни от 21 ми ден (понеже тогава бях на УЗ). След това ми каза да си направя тест и ако е отрицателен да го спра. Аз така и направих, НО... Теста и днес ми беше отрицателен вече ми е трети ден след спирането на утрогестана и няма помен от цикъл или бременност (според теста). Объркана съм?!?!? Бременна ли съм или не. Уж като спра утрогестана трябваше да ми дойде ако не съм бременна, а на мен няма намерение да ми идва май :)
Оф май прекалих  :oops:
Моля помогнете ми!!!
« Отговор #568 -: Ноември 28, 2007, 10:42:50 am »
Момичета докладвам за теста...тази сутрин се престраших да го направя и е отрицателен,а и ако добре разчитам сигналите на тялото си трябва да ми дойде близките един-два дена.Гадна работа,а така се надявах...
Хайде момичета няма ли някоя да ни зарадва с положително тестче.Стискам палци за всички,които чакат.Моята надежда остава за следващия месец.Успех на всички!

« Отговор #569 -: Ноември 28, 2007, 11:01:13 am »
Lulubel, кураж! Другия месец ще си направите коледен подарък!!!  :bfp: :crossfingers: Поне сега няма да се терзаеш - има ли, няма ли... Всички сме с теб и много усърден месец ти желая!!!  :bighug:
« Отговор #570 -: Ноември 28, 2007, 11:09:24 am »
Благодаря ти за милите думи,старая се да не падам духом(желая го и на всички вас).Хубаво е че поне има с кого да споделя(старая се да не травмирам мъжлето излишно и затова ви занимавам вас  :)).Стикам палци на другите чакащи този месец.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #571 -: Ноември 28, 2007, 16:59:18 pm »
Натали мила, кураж и аз днес направих тест и беше отново отрицателен, аз чакам да ми дойде на 02.12 и май и аз прибързвам като теб  :) , но дано имаме късмет и да видим двете чертички.  :crossfingers:
Тани, заедно ще чакаме...аз съм за 1.12.
Но днес нещо доста ме наболява корема, ниско долу точно като преди цикъл, временно и спира после :? Имам още 4-5 дни защо са още от сега тези ПМС незнам? 8O :?

натали, според графиката ти хич и не мисли да ти идва май!Не се вглеждай много в себе си -пробвай да четеш книга и да си отвличаш мисълта от ТОВА.Ходи на кино - мен то ме грабва и наистина поне за 2 часа не съм в този свят.
*

daniski

• 550
« Отговор #572 -: Ноември 28, 2007, 17:07:38 pm »
Момичета днес ми е 30 ден от цикъла (който е много нередовен), теста ми показва 2 чертички обаче едната е по бледа от контролната :?. Какво ще рече това има ли шанс да съм бременна? Утре сутрин отивам на кървен.
Успех момичета на всички  :bighug:
Малена* къде се покри (:needleani:) - тази седмица май ти си наред да ни покажеш   :bfp:!
бейби аз този месец се старая много. :oops:
Представяш ли си колко готино ще е ако забременеем и двете този месец!И всички други,разбира се!И ДЕнис каза че графиката ми засега е добре...ми да!
*

daniski

• 550
« Отговор #573 -: Ноември 28, 2007, 17:12:16 pm »
Момичета докладвам за теста...тази сутрин се престраших да го направя и е отрицателен,а и ако добре разчитам сигналите на тялото си трябва да ми дойде близките един-два дена.Гадна работа,а така се надявах...
Хайде момичета няма ли някоя да ни зарадва с положително тестче.Стискам палци за всички,които чакат.Моята надежда остава за следващия месец.Успех на всички!
Лулубелл - нищо не се знае-ПМС ги има и при бременност.А тестовете -рано е за тях.Така че докато не ти дойде - ще чакаме! Защо не ползваш :bbt:?
*
« Отговор #574 -: Ноември 28, 2007, 17:22:40 pm »
Здравейте момичета,
при мен след дълго закъснение с отрицателен тест най - накрая ми дойде  :(. Успех на всички дано да имаме късмет по празниците.
*

vesela13

• *
  • 4
  • Любовта побеждава всичко!
« Отговор #575 -: Ноември 28, 2007, 17:49:46 pm »
Здравейте момичета.И аз се присъединявам към  групичката на /не/чакащите. Днес трябва да ми дойде, но засега нищо. Ще изчакам и утре да мине, преди да се направя теста. Дано да е станало чудото, и да видя  :bfp:Късмет на всички.
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #576 -: Ноември 28, 2007, 17:59:33 pm »
И така мацки аз си получих резултата от кръвния
тотал Бета ЧХГ   174,7 mU/ml   реф. гран. 0.0 - 8.5
Сега остава лекар да потвърди и всичко да е наред  :cloud9:
Не мога да повярвам все още, ще пиша когато доки даде тежката дума  :wink:
Пускам вируса към всички чакъщи  :blowingdust: :blowingdust2:

*

daniski

• 550
« Отговор #577 -: Ноември 28, 2007, 18:14:13 pm »
 ЙЕ-ЕЕ-Е-Е-ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.МАЛЕНА!
mc101 :bori_015: :bori_002:

дано е заразно!Повлече ли краче за нас на излизане?
« Отговор #578 -: Ноември 28, 2007, 18:42:16 pm »
Исках само да попитам... Коя фолиева киселина е най-добре да пия? Като производител? Благодаря предварително!!! :oops:
« Отговор #579 -: Ноември 28, 2007, 18:59:45 pm »
Малена, честито от мен! Прекрасна новина, радвам се за теб! Лека бременност и спокйни  :cloud9:

Дано е заразно, чакаме вируса  ;)   :jump12:
:jump12: