Момичета, пак започвам да Ви пиша, защото последните ми два коментара не са излезли. Не зная защо.
Тъкмо Ви обяснявах, как последните дни не съм чела форума, защото беше лудница на работа. И сега виждам колко много неща са се случили.
Казвам добре дошли на всички нови
На всички видели :bfp:Честито. Пожелавам Ви леки 9 месеца и накрая едно или две красиви и здрави
А на останалите, нека не се предаваме. идва коледа и това може да е нашия вълшебен подарък. В това число влизам и аз, защото днес си направих тест (просто не издържах, този тест си стой тука и ме дразни) и е
ама такава ясна, че няма как да сбъркам. Така, че утре трябва да ми дойде, а после наново
Искам да зарадвам вички за Коледа, какъв по-хубав подарък от този.
Упс, загорих си сладкиша
Този месец ми се иска да не се впрягам толкова, че май взех да се вманиачавам. Знам, че три месеца не са много, но така ми се иска да ги видя тия :bfp:и на пролет да си показвам големия
Момичета пожелавам късмет на всички, защото Вие заслужавате да видите тези така чакани
и защото ще бъдете прекрасни майки. Толкова се радвам, че Ви има, защото зная, че не са нужни много думи, за да разберета как се чуваствам и колко трудно е всеки месец да виждаш