Момичета, ще ви споделя нещо, което разбрах снощи
От около месец и половина (може вече и повече да е) ние с приятелят ми не се пазим, изобщо. Той заяви пред мен категорично, че иска бебче и аз в един момент просто му показах, че слагам край на пазенето.
После на няколко пъти споделих с него, че малко ме е страх, но въпреки това продължаваме да не се пазим.
Искам да кажа, че той е по-подготвен от мен (или поне си признава, че иска и то много).
После 1 приятелка ми каза, че sure check показвали дали има бременност 24 часа след последният опит. Аз не съм правила тестове попринцип, никога не ми се е налагалол Само веднъж направих тест, защото не исках бебе тогава и пих Postinor duo.
Чета си тук из фрума за опитите и
на момичетата. Но снощи, след
с приятелят ми си лежахме, той ме галеше и целуваше нежно и мило, много скъп и мил момент и аз осъзнах, че опитите ни за
всъщност са моменти на върховна безмълвна близост, няма думи, няма обещания и пр., само нежност и .... обич.
И тогава за миг си помислих .... какво изпускат тези двойки, при които резултатът идва, както се казва от първия път или даже неочаквано.
Та реших, днес да ви го споделя, най-вече за тези от вас, които за пореден път виждат
Ами момичета, не се отчайвайте, защото вие имате нещо, което другите не могат да усетят като вас ... усещането в момента, когато част от любимият човек попада в теб и първата мисал за евентуален
и така желаното от вас
Гледайте на "-" резултат като на шанс за пореден път да изпитате това несравнимо удоволствие от
с човека до вас, този, когото обичате и с когото искате да остареете и да отгледате
Просто нищо на този свят не е случайно и в крайна сметка важен е крайният резултат!!!!
Успех момичета и без сълзи и отчаяние при
Стискам палци на всички за
и много здрави бебченца