Момичета , само за протокола искам да отбележа , че още не ми е дошло и ще се побъркам. Незнам какво да мисля вече - може пък да съм болна.Температурата , която поддържах седмица - две преди датата , в която очаквам (22.12), все още я имам - всяка вечер - 37,3 -37,5.Базалната Т също е висока по всяко време на деня -37,3.Веднъж ми се гадеше, през нощта, но не съм повръщала. Имам постоянни остри и тъпи болки ниско долу, подут корем. Също кожата ми от нормална кън комбинирана слело мога да твърдя , че стана суха.Гърдите ми са корави и болезнени, което ми се случва понякога ката ПМС, но тази год. май е за първи път.За капак преди малко се събуждам ( спи ми се постоянно, все едно цял ден съм копала)и възглавницата ми е цялата в кръв
от носа...И др. симптоми имам , но може да си ги внушавам , тези са очеизвадните .
Мислех вчера да правя тест , но мъжа ми ме разубеди, за да не си развалям празниците с ревове при отриц. тест. Той смята , че няма нищо, защото според някои лекари нормално забременяване при нашата морфология е почти невъзможно (астенотератозооспермия).В началото на 2008 мислим за инсе.Дали съм болна , полудяла или хванах последния влак за тази година? :?Зле ми е много , но съм готова да приема всичко като благословия , ако това са дългоочакваните признаци.Моля ви , много ви моля, дайте си мнението!И Весела Коледа , момичета!Дано Господ чуе молитвите ни!