0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #540 -: Ноември 26, 2007, 19:26:26 pm »
 :welcome_1: lulubel i Sun_Shine.Пожелавам ви скоро да видете  :bfp:.
Натали мила на теб пожелавам този 1.12.2007 да те зарадва с  :bfp: :bfp: :bfp: :bighug:.Дай боже другата  Коледа вси4ки да сме вече  с беб4ета.  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :goodluck: :goodluck:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #541 -: Ноември 26, 2007, 19:32:55 pm »
Ох,Натали,пишка ли вече?!
Сара,ке пасо!
Аз направих 4 ОВУ теста и четирите -отрицателни...но има още 6.
Бейби и аз овулирам (дали?!...?днес.Съпружеското тяло вече незнае какво да яде та да е в такава кондиция..то беше мед,то орехи... :lol: :lol: :lol:

Успех на всички!
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #542 -: Ноември 26, 2007, 20:23:47 pm »
Момичета кръвния тест на кой ден закъснение би дал точен резултат?

*
« Отговор #543 -: Ноември 26, 2007, 22:15:28 pm »
Момичета страшно съм объркана....Цикъла ми не идва, днес ми е 41 ден, а имам само някакво белезникаво зацапване и нищо повече, не е възможно чудото да е станало, защото скъпото преди 2 седмици го оперираха от варикоцеле, а преди това показателите ни са отчайващи, средно ми идва на 33-34 дни,но днес е 41. Направо си умирам от страх, да не съм направила някоя киста....
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #544 -: Ноември 26, 2007, 23:00:21 pm »
Кръвният тест дава резултат още преди закъснението. Мисля, че най-рано може на 10-12 ден след ову.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #545 -: Ноември 26, 2007, 23:03:03 pm »
Натали, хайде заедно да вярваме, че ще се сбъднат коледните ни мечти! Аз съм далече след тебе, но изобщо не обичам, когато някой е така унил! Положителен човек съм и се надявам да те напръскам с моето усмихнато настроение! Сега съм решена да отида да си пренаредя гардероба, защото имам адски много дрехи и това, което събера, ще го даря на някой детски дом! Аз съм миньонче, така че ще зарадвам момиченцата!
Baby, ти си страхотен човек. Винаги лъха толкова оптимизъм от теб, че наистина можеш да заразяваш другите.
БЛАГОДАРЯ ТИ!!!
Благодаря на всички вас, момичета!
« Последна редакция: Ноември 26, 2007, 23:04:46 pm от Nataly* »
« Отговор #546 -: Ноември 26, 2007, 23:10:34 pm »
Натали  :bighug:
*
« Отговор #547 -: Ноември 26, 2007, 23:32:36 pm »
10 дни след овулация, най-рано! Ако не я следиш - в деня, в който трябва да ти дойде, дава със сигурност точен резултат, изключение правят само циклите с изместена овулация. Ако цикълът ти е редовен, това е достатъчно точно.
*

daniski

• 550
« Отговор #548 -: Ноември 27, 2007, 06:01:48 am »
Натали, мила  :balk_21:
Рано е още а и М нямаш...Чакай още няколко дни.
аз мисля,че днес имах ОВУ - имах болки в гърдите и яйчниците и за пръв път този месец -истинска белтъкообразна прозрачна слуз.Май това са симптомите на овулация,нали? :balk_113:иначе теста си е  :bfn1:
И има толкова време до МЦ,как ще се изкара.КОйто открие тест за бременност,действащ след 1 ден,ще стане милионер.... :balk_600:
Добре дошли на новите в отряда!!!
« Отговор #549 -: Ноември 27, 2007, 07:36:21 am »
Текна си като из ведро. :balk_145:И последната ми малка надеждичка умря.За първи път от всичките 10 месеца през които правим бебе наистина имах малка надежда с този тест ,иначе съм си ужасен тотален песимист, може би и това е 1 от причините да не забременея досега.Защото не вярвам.Не вярвам че ще стане по естествен път.А последната спермограма отново го доказа.Само не мога наистина да си обясна втората чертичка на теста.Възможно ли е все пак да съм била бременна и да не съм го задържала, или по-скоро теста е бил дефектен.Ох,момичета, махам се от тук, не искам да ви заразявам с моя песимизъм.Искам да сте много щастливи и да вярвате че чудото най-сетне ще стане  :bighug:
« Отговор #550 -: Ноември 27, 2007, 11:31:56 am »
ани4ка мила  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:,не се тормози,ще се сбъдне мечтата ти..помякога просто се налага да почакаме :wink: :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #551 -: Ноември 27, 2007, 14:25:45 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: Силви4ке няма да се от4айва6 .И на нашата улица ще изгрее :garden:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #552 -: Ноември 27, 2007, 14:47:34 pm »
Момичета, отдавна не съм писала. Нямах възможност, тъй като направих екскурзийка извън БГ.

На виделите 2 чертички ЧЕСТИТО!!!!!!!

На виделите една, КУРАЖ момичета, не се предавайте!!!!!!!!!

На трепнещите в очакване  :crossfingers: и аз съм тук, ще чакам до 30.11  :)

*

daniski

• 550
« Отговор #553 -: Ноември 27, 2007, 14:53:41 pm »
хей Бръмби, :welcome_1: пак!
Силвичка,ние си те обичаме :hug2:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #554 -: Ноември 27, 2007, 16:30:30 pm »
Не ми се чака вече!!!Искам да се случи :00001754:
« Отговор #555 -: Ноември 27, 2007, 16:44:23 pm »
 :( Този месец  аз пак очервих календара и шестия ни месец приключи без резултат, но няма да се отчайвам,  на всички чакащи +++ резултата желая успех с вас съм :crossfingers: и ви обичаммм :bighug:

« Отговор #556 -: Ноември 27, 2007, 17:16:57 pm »
Днешния ден почти мина,а аз всеоще съм без цикъл...направо не слея да се надявам.Вчера минах през аптеката и си купих един тест,но не посмях да го направя тази сутрин.Дали да го направя утре сутринта момичета(трябваше да ми дойде днес).Дайте ми кураж :oops:

« Отговор #557 -: Ноември 27, 2007, 17:48:57 pm »
Lulubel, направи го! Поне ще знаеш какво става. А може и да ни зарадваш...  :bfp: :crossfingers:
Симптоми някакви имаш ли? А ПМС?
Хайде, кураж за утре сутрин и да кажеш резултата.  :crossfingers:
*
« Отговор #558 -: Ноември 27, 2007, 19:41:26 pm »
Натали мила, кураж и аз днес направих тест и беше отново отрицателен, аз чакам да ми дойде на 02.12 и май и аз прибързвам като теб  :) , но дано имаме късмет и да видим двете чертички.  :crossfingers:
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #559 -: Ноември 27, 2007, 20:00:29 pm »
Момичета днес ми е 30 ден от цикъла (който е много нередовен), теста ми показва 2 чертички обаче едната е по бледа от контролната :?. Какво ще рече това има ли шанс да съм бременна? Утре сутрин отивам на кървен.
Успех момичета на всички  :bighug: