0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #520 -: Ноември 25, 2007, 22:29:30 pm »
Здравейте и от мен милички..Не съм писала от много време защото си имах много работа пък и малко реших да се поспра с тези графики че нещо в повече ми идва..иначе съм добре но все още нямам цикъл :( не знам какво да правя..ще чакам..честито на всички които имат  :bfp1: а на другите-все така смело в опитите..обичкам ви много и ми липсвахте :) до скоро.Натали не се отказвай скъпа с теб сме :)
*
« Отговор #521 -: Ноември 25, 2007, 23:29:56 pm »
Бамбина ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност! Бързо да зарадваш мъжо!!!
*
« Отговор #522 -: Ноември 26, 2007, 09:30:04 am »
Честито и от мен Банбина. Много спокоини и щастливи дни за напред. И аз рядко пиша, но определено чета всичко. И дано скоро всички тук които още чакаме да имаме повод за радост. Аз май и този месец няма да съм/май ще изпуснем овуто/, но ще надявам да има повече похвалили се! Стискам палци!!!И никой да не се отчайва!!!
« Отговор #523 -: Ноември 26, 2007, 10:00:48 am »
Здравейте момичета!
Първият ми тест се оказа  :bfn1:
:(
ще изчакам докато ми закъснее поне 1 ден и ще си направя нов /трябва да ми дойде на 29.11 а не ми се чакаше до тогава/.  :sleepingbabyboy:и дано този път е   :bfp1: ...стискам палци на всички ви!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #524 -: Ноември 26, 2007, 12:01:29 pm »
bambina09, ЧЕСТИТО и от мен! Леки и безпроблемни девет месеца ти желая!
Натали, стискам яко палци!
Аз сега изпадам в безтегловния период на чакането.... Следващите две седмици ще бъдат доста гадни, така че стискайте палци да имам много работа, че поне по-бързо да минат!
Ааааа, днес ми се случи нещо интересно... в тоалетната! Ама да не се смеете много! Пишках и като си изквърлях отпадъка в коша (във фирмата държат салфетката да е в коша задължително), какво да видя!- на хартията светеха две червени чертички! Седя, гледам тъпо хартийката в ръката си и си викам "Бреййй, т`ва да не е лакмусче някво, к`ви са тея чертички... " Смешно, а! Вече до толкова съм луднала, ро никое време две черти виждам! Ама хайде, може пък да ми е на късмет!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #525 -: Ноември 26, 2007, 12:02:47 pm »
Честито,bambina09! :D
Толкова много се радвам за тебе миличка и ти пожелавам да имаш най-леката бременност,последвана от леко раждане.Прегръщам те и се пази много!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #526 -: Ноември 26, 2007, 12:31:03 pm »
:bfn: Не знам защо въобще съм се надявала на нещо друго... :balk_145:
*
« Отговор #527 -: Ноември 26, 2007, 13:06:15 pm »
Еееее миличка,недей да плачеш нещата ще се наредят сигурна съм
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #528 -: Ноември 26, 2007, 13:14:14 pm »
Натали, недей да плачеш! Все пак си на 8 ден от Овулацията, нали! Я изчакай до датата на М и тогава пак тестове! И теб ще те заплашвам, че ще идвам да дърпам уши! Не така, ясно!

« Отговор #529 -: Ноември 26, 2007, 13:50:24 pm »
Здравейте! Ето, че дойде време да се запиша и аз... Чета формума от доста време (както предполагам съм като много други момичета). Правим бебе втори месец. Датата на цикъла ми беше 25.11. Тъй като все нямах търпение, този месец, доста преди датата, направих 1 Sure Check и 1 Presto - и двата отрицателни. Днес, като първи ден закъснение, рано сутринта, направих отново Sure Check и резултатът беше положителен.  :D Исках да разбера къде мога да си направя кръвен тест за по-голяма сигурност и затова звъннах на личната лекарка, която ми каза, че е твърде рано и трябва след 1 седмица да направя още 1 тест и тогава да й се обадя, за да ми даде направление. Въпросът ми, след всички тези писания, е: Възможно ли е тестът (Sure Check) да не е отчел верен резултат?
« Отговор #530 -: Ноември 26, 2007, 14:19:03 pm »
Натали, миличка недей да плачеш. Всичко ще си дойде на мястото! Пък и baby_s, изчакай датата на М :crossfingers: :crossfingers:
Изпращам ти огрооомна 
:bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #531 -: Ноември 26, 2007, 14:36:46 pm »
Исках да разбера къде мога да си направя кръвен тест за по-голяма сигурност и затова звъннах на личната лекарка, която ми каза, че е твърде рано и трябва след 1 седмица да направя още 1 тест и тогава да й се обадя, за да ми даде направление. Въпросът ми, след всички тези писания, е: Възможно ли е тестът (Sure Check) да не е отчел верен резултат?
Съншайн, добре дошла сред нас! Вместо да чакаш и да си задаваш въпроса "съм ли, или не съм", тичай към първата лаборатория и поискай да ти направят кръвен тест за бременност! Във всяка лаборатория ге правят, цената май е към 20 лв. Като ти излезе резултата, просто напиши стойностите тук - ема много компетентни момичета, които ще могат да ти обяснят кое какво значи!

« Отговор #532 -: Ноември 26, 2007, 15:14:28 pm »
Благодаря ти, Baby_s!
Трябва да се организирам и да отида някъде. Но с моята работа, не мога да мръдна никъде. Ако го направя по-рано от ходенето ми до GP-то, ще ви пиша какви са резултатите.  :crossfingers:
« Отговор #533 -: Ноември 26, 2007, 16:29:54 pm »
Момичета и аз се присъединявам към вас...(не)чакащите.Аз съм за утре,но ужасно ме е страх да си направя тест,защото ако е отрицателен ще се разочаровам много.
Пожелавам кураж и само   :bfp:на всички.

« Отговор #534 -: Ноември 26, 2007, 16:33:03 pm »
lulubel, :welcome_1: ! :crossfingers: тия дни да ни зарадваш с  :bfp:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #535 -: Ноември 26, 2007, 16:35:36 pm »
Надявам се и се моля за мен и за всички вас.Супер сте...незнам какво щях да правя без вас :bighug:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #536 -: Ноември 26, 2007, 17:09:51 pm »
Натали, недей да плачеш! Все пак си на 8 ден от Овулацията, нали! Я изчакай до датата на М и тогава пак тестове! И теб ще те заплашвам, че ще идвам да дърпам уши! Не така, ясно!
Така е знам, че е рано...но и аз не знам на какво се надявах.
Има време на 1.12. ще чакам МЦ, дано да не дойде следващите 9 месеца. Все пак идва Коледа и аз продължавам да се надявам, че и моето чудо ще се случи въпреки, че предните 4 Коледи ме подмина... :(
Благодаря ви на всички и ви пожелавам успех.
« Отговор #537 -: Ноември 26, 2007, 18:11:40 pm »
Днеска направих и аз тест, но резултата е отрицателен, няма М но няма и положителен резултат :(

« Отговор #538 -: Ноември 26, 2007, 18:18:27 pm »
Натали не се от4айвай мила и аз се надявам на коледно 4удо ще видиш 4е наистина коледни 4удеса стават и се слу4ват на хора които вярват в тях,а ние вси4ки тук вярваме 4е един ден 4удото ще се слу4и и на нас,рано или късно вси4ки ще се зарадваме на така ме4таните две 4ерти4ки!!!Прегръщам те и ще ти стискам палци,до 01.12 има време пожелавам ти да видиш  :bfp: и да не ти идва 9 месеца!!!  :bighug: :bighug: :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #539 -: Ноември 26, 2007, 18:40:53 pm »
lulubel, добре дошла! Ха дано да видиш двете чертички и да повлечеш крак! Наближава Коледа, а всички тук имаме нужда от голямо Коледно чудо!
Натали, хайде заедно да вярваме, че ще се сбъднат коледните ни мечти! Аз съм далече след тебе, но изобщо не обичам, когато някой е така унил! Положителен човек съм и се надявам да те напръскам с моето усмихнато настроение! Сега съм решена да отида да си пренаредя гардероба, защото имам адски много дрехи и това, което събера, ще го даря на някой детски дом! Аз съм миньонче, така че ще зарадвам момиченцата!