0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: В очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #500 -: Ноември 24, 2007, 21:56:29 pm »
Честито на всички и от мен!
Аз и моя съпруг сме женени от месец и половина и вече правим опити за бебче.Все още нямаме резултат но се надявам скоро и аз да мога да се похваля с +++ резултат.

:)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #501 -: Ноември 24, 2007, 22:46:43 pm »
Честито на всички и от мен!
Аз и моя съпруг сме женени от месец и половина и вече правим опити за бебче.Все още нямаме резултат но се надявам скоро и аз да мога да се похваля с +++ резултат.

:)
Рзбира се, че ще се похвалиш с положителен тест и то много скоро :balk_602:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #502 -: Ноември 24, 2007, 22:49:14 pm »
Ами давай Натали стискам палци  :crossfingers: :bfp:,и аз нещо ме кара да направя.....но ще видим...успех мила!!!
Благодаря ти.
Дано и двете да видим двете чертички. Аз имам голяма надежда този месец(но то така е всеки месец при мен нищо, че вече са минали години)
Пожелавам положителни резултати на всички в Зачатие.
« Отговор #503 -: Ноември 25, 2007, 09:25:08 am »
Благодаря ви за подкрепата, момичета  :bighug:.Току що направих втори тест.Отрицателен.Няма и помен от втора, пък дори и бледа чертичка  :balk_145:.По-склонна съм да вярвам на този, защото е Sure Check, а първия беше от комплекта тестове за ову Clear test.Незнам.Утре ще си проличи.Стискам палци на всички  :crossfingers:,не бъдете песимисти като мен.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #504 -: Ноември 25, 2007, 11:16:25 am »
силвичка, какво като е шуър чек - и те грешат!!!!Докато не ти дойде М нищо не се знае!!! Изчакаи малко и дано се появи тази малка, червена, скрънзлива  :bfp1:. То бива, бива така да се дърпа, ама стига ве4е!!!!
На всички, които още чакат стискам мноооооого палци да ви размине!
А аз се подготвям за ЦС идващата седмица.
П.С. Пуснала съм едно въпросче в темичката ЦС във Варна, някой ако знае моля да ми отговори. Мнооооого ви благодаря, че ви има! Няма кой друг да ме разбере така. както вие успявате! :bighug: :thankyousign:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #505 -: Ноември 25, 2007, 11:59:16 am »
Успех на всички чакащи!И аз очаквам чудеса по коледа santa2
*
« Отговор #506 -: Ноември 25, 2007, 12:11:54 pm »
Силвичка, направи си кръвен тест мила, иначе няма как да разбереш. Какъвто е единия тест, такъв е и другия - всеки от тях може да е сгрешил, а може и да са с различна чувствителност, така че не се отчайвай. Докато няма М. има надежда.  :goodluck:  :babyflips:
« Отговор #507 -: Ноември 25, 2007, 13:29:51 pm »
Ами давай Натали стискам палци  :crossfingers: :bfp:,и аз нещо ме кара да направя.....но ще видим...успех мила!!!
Благодаря ти.
Дано и двете да видим двете чертички. Аз имам голяма надежда този месец(но то така е всеки месец при мен нищо, че вече са минали години)
Пожелавам положителни резултати на всички в Зачатие.

Не знам и аз защо оба4е този месец съм изпълнена с надежда,въпреки 4е все ми се струва 4е накрая ще се разо4аровам,но надеждата ни крепи и умира последна!!!Дано този месец не се разо4ароваме отново!!! :crossfingers:
Успех на вси4ки моми4ета които са в о4акване тези дни!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #508 -: Ноември 25, 2007, 14:44:45 pm »
Zdraveite izviniavaite za latinicata.I az tozi mesec sam v o4akvane na polojitelen rezultat imam vatre6no 4uvstvo,4e stanalo,no se pritesniavam dali ploda 6te bade na miastoto si tai kato vadnaj imah izvan mato4na.Dnes e 8mia den ot za4evaneto(spored men) i imah leko rajdivo zacapvane,koeto me kara da si mislia,4e ploda se zakrepia v matkata.No da si priznaia dosta me e strah.
Mili momi4eta edinstveno s vas moga da go spoelia i iskreno vi pojelavam skoro da vidite :bfp: i sled tova pezproblemna bremennost vsi4ki go zaslujavate.
Nataly mila badi silna mislia ,4e i pri teb 6te se polu4i tozi mesec.
Na koleda se slu4vat 4udesa.:bighug: :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 25, 2007, 14:54:35 pm от beni13 »

« Отговор #509 -: Ноември 25, 2007, 14:49:59 pm »
Viki  :crossfingers: i na vsi4ki momi4eta 6te 4akam da se pohvalite :)

« Отговор #510 -: Ноември 25, 2007, 16:21:05 pm »
beni13 благодаря ти!Ще ти стискам палци!!!
Може да ползваш EN до KREDOR когато пишеш отговор за да използваш кирилица!!! :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #511 -: Ноември 25, 2007, 18:48:28 pm »
Хм, някой щеше днес май да препишква тест!? Натали, къде си се покрила?! Защо ни държиш в напрежение? Нали знаеш, че и в добро и в лошо - ние сме тук и те подкрепяме!
« Последна редакция: Ноември 25, 2007, 18:58:04 pm от baby_s »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #512 -: Ноември 25, 2007, 19:20:03 pm »
здр и от мен, от 3м и ние се опитваме да си имаме бебе. ЧЕСТИТО на всички дочакали чудото. да се надяваме, че скоро и ние ще се похвалим  :bfp1:!!! успех на всички!
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #513 -: Ноември 25, 2007, 19:39:27 pm »
Хм, някой щеше днес май да препишква тест!? Натали, къде си се покрила?! Защо ни държиш в напрежение? Нали знаеш, че и в добро и в лошо - ние сме тук и те подкрепяме!
Ох, мила, не съм се покрила. Ще го напишкам ама утре сутринта, че снощи не си бяхме в къщи. Пък и така още един ден мина. Утре малко ме е страх да си го направя, за да не се разочаровам отново, но няма как решила съм. То е още рано, днес ми е 8-ми ден след ову(поне така си мисля аз). Абе то май всичко се базира само на мои предположения, ама поне ми дава някаква надежда-дори и фалшива...
Утре сутринта ще пиша веднага след като го направя.
« Последна редакция: Ноември 25, 2007, 19:41:47 pm от Nataly* »
« Отговор #514 -: Ноември 25, 2007, 19:45:08 pm »
Честито на всички момичета, които са успели да осъществят мечтата си! Успех на онези,които го искат с цялото си сърце!
от 2 години и повече се опитваме да имаме дете и днес, след 4 дни закъснение, направих 2 теста и двата са положителни. Още не съм казала на мъжа ми. Незнам кога и как да му го кажа. незнам изобщо какво да направя. толкова се обърках и шокирах от резултата,че........
 Много рядко пиша във форума, но чета абсолютно всичко и сега първо на вас съобщавам новината, която чаках със сърце и душа толкова време. Благодаря ви, че ви има и, че такъв момент мога да го споделя първо с вас!
*
« Отговор #515 -: Ноември 25, 2007, 19:50:45 pm »
Безпроблемни 9 месеца от тук нататък!
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #516 -: Ноември 25, 2007, 19:57:38 pm »
Честито на всички видяли  :bfp1:, успех и само положителни емоции в следващите 9 месеци  :D. На мен днес ми е 28 ден, не издържах и си направих тест и за сега резултата е  :bfn1:. Е, може и да ми е рано още, но тази седмица предстои да видим   :wink:

*

Nataly*

• 2785
« Отговор #517 -: Ноември 25, 2007, 20:07:28 pm »
Честито,bambina.Леки и безпроблемни 9 месеца.
« Отговор #518 -: Ноември 25, 2007, 20:46:07 pm »
ЧЕСТИТО!Бамбина пожелавам ти най леките  :cloud9:. :babyflips:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
« Отговор #519 -: Ноември 25, 2007, 22:03:37 pm »
bambina, честита бременност! Леки и безпроблемни  :cloud9:

Nataly, скъпа  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:crossfingers: :crossfingers: