Здравейте момичета,
Извинявам се че отговарям толкова късно,но нямах възможност.
Lady_11-Много си права със всичко което ми казваш,от всичко което съм чела знам същите неща.Знам че най- правилно БТ е да се мери в ануса,но моя доктор каза под езика,както и че фоликуметрията е най-точния метод за определяне на овулацията,но той нищо не спомена за това,мисля си да не би първо да иска да си меря БТ вкъщи и после вече фоликуметрия.
За прогестерона ми каза да отида на 20-я ден,но ще ви послушам вас ще си засека овулацията и ще отида на 7-мия ден след нея.
И най-вече сериозно ще си поговоря с него да ми направи изследване за инфекции и възпалителни процеси на малкия таз преди цветната снимка,защото неискам да рискувам ако стане някоя беля после.
Благодаря за съветите Лейди.
FreshBreeze-благодаря и на теб,приятно ми е да чета и получавам мнения от момичета които са доста по компетентни от мен,защото ми помагате много да не се лутам напразно.
Относно останалите хормони попитах го няма ли да ги изследваме той ми отговори за сега не,което много ме очуди,както и за хламидията,а що се отнася до това дали си ги плащам,ами не те си ми влизат към тукашната здравна каса.
Както казах по горе ще си поговоря с него другия път ще го попитам за всички останали изследвания,ще му дам още един шанс и ако трябва ще го сменя.
Успех и на вас момичета.