0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнения относно Хербалайф
« -: Октомври 25, 2007, 17:30:57 pm »
Здравейте момичета,
интересуват ме какви отзиви имате за продуктите на Хербалайф?
Re: Мнения относно Хербалайф
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2007, 19:36:55 pm »
Аз не съм ползвала, защото са доста скъпи, но имам 2-3 познати които са ползвали по разни причини и всички са доволни.Въпреки това мисля, че нищо не може да гарантира 100 % сигурен ефект и Хербалайф разчитат повече на психологичната нагласа на пациентите, че като купуват нещо скъпо ,значи е много хубаво.Така част от тях се излекуват сами със самовнушение. :lol:
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2007, 08:57:14 am »
Съгласна съм Каси, и аз имам колеги и познати които ползват някои от продуктите и действително са доволни дали от резултат или от самовнушение. Днес си поръчах капки от Алое които се разтварят във вода и пречистват организма от токсини и повишават имунната система. След месец ще пиша в темата за да кажа и моето мнение :wink:
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2007, 09:09:09 am »
Сестра ми преди години беше понапълняла.
Започна да пие продуктите на хербалайф.
Отслабна горе-долу.
Но след като спря продуктите качи невероятно много килограми.
Според нея причината е хербалайф.
За други техни продукти нямам впечатления.
*
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2007, 23:05:58 pm »
Преди 8 години си купих 4 кутии / казва се формула/ за отслабване и тогава свалих 8 килограма, които до ден днешен не съм качила, но някъде в Интернет бях чела, че май точно Хербалайф имат смъртен случай / но не зная никакви подробности/. Иначе като цяло май наистина си е от самовнушение, а моето отслабване го отдавам на режима на хранене, който тогава ми наложиха и спазвам стриктно и до днес.
*
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2007, 00:00:40 am »
Хербалайф не е само храна за отслабване, доколкото съм запозната с рекламата на продуктите- те лекуват болести и тъй като това е форум за проблемно забременяване, ако може някой ефекта на Хербалайф в/у репродуктивните проблеми или поне дали някой е оздравял от нещо ползвайки Х...
Отслабването ще го мислим след като родим...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2007, 08:38:43 am »
Имат някаква терапия за хора с репродуктивни проблеми, но по 200 лв. месечно на човек, кой може да отдели, може да са станали и по-скъпи.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2007, 09:26:29 am »
Именно Ледена Луна, но съм решена на всичко направиха ми програма с някакви капки, разтворими чайове... Още не съм започнала да ги пия, чакам доставката им. Действително ми излизат около 220 с отстъпката, но какво да ви кажа готова съм на всичко, зная че ще ме разберете ... :(
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2007, 20:59:41 pm »
Не те упрекваме, след като можеш да си ги позволиш пий ги, дали от тях ще забременееш незнам, може да ти подсилят имунитета, забравила съм какво са ми разправяли за тях.
*
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2007, 21:12:41 pm »
титали, а при теб какъв е проблема, за кое то4но ти казаха 4е би могло да се повлияе от техните продукти?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

Herbalife

« Отговор #10 -: Май 12, 2009, 01:15:09 am »
Скъпи дами,
добре е да коментирате продуктите, след като направите необходимото проучване и сте ги опитали. Тези приказки : "чух от тук...., чух оттам...." не могат да бъдат приети насериозно.
Аз съм дистрибутор на Хербалайф и мога да твърдя със сигурност, че продуктите са много качествени и резултатите от тях са зашеметяващи. Самият аз ползвам в момента 9 от продуктите. Коментирате резултати от ползване на продуктите, но дори тогава пригласяте на на общия тон. За жалост това е присъщо на нашата нация-липса на благодарност.
Що се отнася до смъртни случаи, нека попитам: Ако Бил Гейтс почине (недай Боже), бихте ли твърдяли, че компютрите са смъртоносни?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #11 -: Май 12, 2009, 01:39:33 am »
Темата е от преди две години и не е място да се рекламират продукти, а точно да се споделят впечатления.
« Отговор #12 -: Май 12, 2009, 02:01:51 am »
толкова много пари даваме за изследваниа,лекарства и т.н.,че 220 лв.не са  проблем-стига да има ефект,а досега имали *бебета*от Хербалайф,ако някои знае моля да пиши........това е най-безболезниа начин за лекуване.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #13 -: Май 12, 2009, 12:33:07 pm »
Лекува се установен проблем. Установен от лекар-специалист. Иначе става същото като с билките, само че по-скъпо. Но пак казвам - важното е да се знае проблема, тогава може да се приемат продукти на билкова основа. Преди това е ..... безсмислено, меко казано.
*

Herbalife

« Отговор #14 -: Май 12, 2009, 17:43:48 pm »
Естествено, че  да се установи конкретен проблем е супер. Лошото е, че неправилните хранителни навици не се разглеждат като проблем, а 75% от заболяванията са следствие на това. Всъщност това, което Хербалайф предлага е натурални хранителни добавки, които помагат на организма да се изчисти от токсини и свободни радикали, и да захрани клетката с необходимите и вещества. Дадем ли на тялото си това, от което има нужда то само се справя с проблемите си.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #15 -: Май 12, 2009, 18:32:34 pm »
Но няма как да си отпушим тръбите, както и да се храним, нали? Не с всички проблеми тялото ни може да се справи само, със или без хранителни добавки и правилно и здравословно хранене.
Пак моля без реклама.
« Отговор #16 -: Май 12, 2009, 19:22:19 pm »
Но няма как да си отпушим тръбите, както и да се храним, нали? Не с всички проблеми тялото ни може да се справи само, със или без хранителни добавки и правилно и здравословно хранене.
Пак моля без реклама.
Ох с тези тръби, всеки сам решава за какво да си харчи парите, ясно е че това са хранителни добавки, който иска да пие който иска - не. Никой не твърди, че ще се решават всички проблеми. Това е подфорум за лек от припродата.
*

Herbalife

« Отговор #17 -: Май 14, 2009, 12:29:41 pm »
Пожелавам на всички Вас да успеете да намерите начина, по който да постигнете своето щастие. Аз нямам намерение да рекламирам продуктите на Хербалайф и без това имам достатъчно доволни клиенти. Целта ми беше да отговоря на въпросите свързани с продуктите на компанията от гледна точка на това, че сам ги използвам и се занимавам с това. Както виждам има дами, който отричат всичко, което е свързано с природните дадености и разчитат на конвенционалната медицина, която всъщност не е постигнала кой знае какви успехи по отношение на Вас. А може би просто е необходимо да промените начина, по който възприемате света около Вас, за да може света да ви върне жеста. Успех!
« Отговор #18 -: Май 14, 2009, 19:37:55 pm »
Пожелавам на всички Вас да успеете да намерите начина, по който да постигнете своето щастие. Аз нямам намерение да рекламирам продуктите на Хербалайф и без това имам достатъчно доволни клиенти. Целта ми беше да отговоря на въпросите свързани с продуктите на компанията от гледна точка на това, че сам ги използвам и се занимавам с това. Както виждам има дами, който отричат всичко, което е свързано с природните дадености и разчитат на конвенционалната медицина, която всъщност не е постигнала кой знае какви успехи по отношение на Вас. А може би просто е необходимо да промените начина, по който възприемате света около Вас, за да може света да ви върне жеста. Успех!
След като не желаете да се отричат качествата на "природните дадености", не правете и Вие тази грешка !  :)
Както сам казвате всеки сам ще успее да намери начина, по който да постигне своето щастие, така че няма нужда от такива категорични изводи относно успехите на медицината в случая !
Успех на вас и всички доволни клиенти !
*

Megyordanova

« Отговор #19 -: Май 21, 2009, 20:29:52 pm »
дистрибутор съм. няма да правя реклама. отговарям конкретно на въпроса - дистрибутор от екипа ми имаше клиентка, бременна, ползва Формула 1 - 3 месеца ако не ме лъже паметта. И майката и детето са в перфектно здраве. Клиент на моя колежка в Турция си е хранил бебето /кърмаче/ с Формула, поради факта, че е имало някакъв проблем, детето му не е приемало бебешки храни. Формула 1 в същността си е балансирана храна.