:(ОПЛАКВАНЕ ОТ КЛИНИКА КАНДИЛАРОВ!!!
Преди две седмици ми се наложи да дам кръв и посетих Клиника Кандиларов!След прибирането ми вкъщи усетих,че
ръката ми се стяга.На следващия ден отидох за разултатите и споделих с медицинската сестра,изпълнила функцията
на лаборант дискомфорта.Тя не даде адекватно обяснение...
Потърсих помощ при личния си лекар и започна дългото лечение!Оказа се,че вената ми не е пробита правилно,
вследствие на което съм получила хематом и флебит(възпаление на вената)!Ръката ми се поду и се сгъна до прав ъгъл.
Изписаха ми куп лекарства и мазила,а от днес за следващита две седмици ме изпратиха на физиотерапия!Ще стане един
месец,в които аз не мога да посещавам работното си място поради невъзможност да работя!!!Лекарите ми забраниха
да натоварвам ръката си в това състояние!
Реших да си търся правата като пациент,пострадал от ЛЕКАРСКА ГРЕШКА.Предварително се свързах по телефона с
Клиниката,за да разбера кой е управителя.Казаха ми да заповядам на място.На следващия ден се наложи да чакам 2.30
часа,защото на рецепцията бях излъгана,че управителя я излязъл.Накрая той се появи от кабинета си и вече нямаше как
да се скрият от мен!Разбираемо защо-оказа се,че не съм единствената пострадала с подобен случай!
Обясних нещата и помолих за някакъв вид обезщетение,предвит,че вината е тяхна.Казаха,че не могат да дадът такова,
освен поемането на таксата за изследването(която беше 2.50лв).Казано ми бе,че ако съм решила да си търся правата,
можели сме да се видим в съда!!!Това ме накара да си тръгна обидена от там!
АКО ИМА И ДРУГИ ПОСТРАДАЛИ ОТ КЛИНИКА КАНДИЛАРОВ(А ЗНАМ,ЧЕ ИМА ЗА ЖАЛОСТ),МОЛЯ ПИШЕТЕ!!!
ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ПОВЕЧЕ НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНОЕ!!!