0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vapros

vazmogno li e
« -: Октомври 24, 2007, 16:19:13 pm »
                   Zdraveite,

Gena mi napravi niakolko testa  za bremenost kogato i zakasniavashe s dva dena - biaha otricatelni. Sega sled 2 i polovina sedmici testovete sa e pologitelni. Hodihme na ginekolog , koito ne moga nishto da vidi. Kaza da doidem sled edna sedmica. Vazmogno li e gena mi da e zabremeniala na okolo 30 tia den ot poslednata menstruacia i da e prekaleno rano da se vidi neshto ili ima neshto drugo ...

От модератора: Пиши на кирилица.
« Последна редакция: Октомври 24, 2007, 17:34:05 pm от rally_pat »
*
Re: vazmogno li e
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2007, 16:30:32 pm »
Ако е с нередовна менструация всичко е възможно.
*
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2007, 16:32:08 pm »
Абсолютно възможно :)
Щом има положителен тест то има и бременност!
На лекар идете пак след около две седмици. А као нямате търпение да разберете какво точно е положението направете кръвен тест (сигурна съм че ще е положителен :) )
Успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2007, 16:32:52 pm »
Щом тестовете са положителни Честито! :D.Доктора не е видял нищо,защото може би овулацията е била по късно и съответно не е забременяла на стандартно определените дни.Много често жените не могат да налучкат овулацията затова правят специални тестове или мерят базалната температура.Най точния метод е проследяване на фоликула с видеозон.
« Отговор #4 -: Октомври 24, 2007, 16:34:39 pm »
Аз мисля че почти три седмично закъснение и положителен тест има бременност и трябва да се вижда плода ,сменете доктора ,потърсете друг.Може да направите и кръвен тест ,който най -ясно ще ви даде отговор на въпроса .Успех.И тихичко яестито.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #5 -: Октомври 24, 2007, 18:21:12 pm »
Както са ти написали момичетата факт е, че след положителните тестове бременност има. Най-добре направете кръвен тест за да видите нивото на хормона и да прецените горе долу кога ще може да се види на видеозон. Мисля, че някъде към 1000-2000 вече се виждаше, ако греша моля, някой да ме поправи. Успех!
« Отговор #6 -: Октомври 24, 2007, 18:28:08 pm »
Да и аз мисля че всичко е възможно :lol:Така че честито може би е още рано, ако забременяването е било по-късно, направете както ви е казал лекаря и отидете пак след седмица.
*
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2007, 21:28:54 pm »
Рзбира се,че е възможно е овулацията й да е била по-късно.
Иначе аз също бих ви посъветвала да направите кръвен тест - докато чакате  следващото посещение при лекаря може да направите дори 2-3 кръвни теста - ако стойността на ЧХГ-то се удвоява на всеки 48-72 часа значи нещата вървят както трябва. Успех!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Октомври 24, 2007, 21:40:27 pm »
Всичко е възможно!!!!Зависи дали е редовен цикъл,на колко дена е цикъла,съответно кога е била овулация.......
Моя съвет е да се направи кръвен тест!!!след 2 дена още един,за да се видят как нарастват стосностите на ЧХГ.Трябва да се удвояват на всеки 48-72 часа.
Възможно е,да е имала по-късна ову,и да е рано да се видят нещата.....
Възможно е, да и извънматочна бременност(надявам се, да не е така).....
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2007, 08:56:52 am »
Единствения път, когато видях + тест беше след овулация на 30-рия ден!