Съгласна съм да си платя 3-4 дневния престой, но 830 лв. ми се вижда множко, колкото и хубава да е клиниката.
Друго нещо, което ми направи впечатление, докато четях темата - лапароскопия не се прави при наличие на каквито и да било инфекции?! Ако правилно съм разбрала. На мен не ми изследваха нищо, а след две седмици като пуснах изследвания /при друг лекар/ се оказа, че имам и микоплазма, и уреаплазма. Каква беля е можело да стане! Моля да ме поправите, ако греша, но възможно ли е да има такава безотговорност от страна на лекари в болница с претенции за европейски стандарти?! При такива цени на услугите, очаквам да ме лекуват, а не да ми правят повече поразии.
Извинявам се, малко се отклоних от темата, но се афектирах. Благодаря ви, че ви има! От вас научавам всеки ден по нещо.
Иди попитай в Торакс. Моя приятелка прави там, доплати около 200 лв.
Така и не мога да ги разбера тия клиники които "работят" със ЗК. И какво е това частично поемане на клиничната пътека - пълен абсурд. Една пътека или я има или я няма. Същото е и с раждане, кюртажи, хистера... влизаш там с направления, а си плащаш още камара пари?! Поне да се дават прилични обяснения: плащате за това и това...
Serendipity, по-важното е кой ще ти прави лапароскопията, парите ще ги натъкмиш някак си (извинявай ако навлизам дъблоко), имам предвид че е в твой интерес човека който ще те види, да знае какво прави, а не само да влезе - да види какво има - и да напише епикризата или пък да забърка още по-голяма каша. Историята помни не малко повторени/потретени... лапара.
А микоплазмите... не ги мисли, фасулска работа (аз също им отделих много време, не си струват).