Здравейте момичета,
на мен ми предстой лапароскопия на 01.06....
в Шейново при доктор Чалманов ако не бъркам името и доктор Иванов
вече успях да се панирам доста
някои може ли да сподели мнение за докторите и за самата лапароскопия ...
как минава времето преди операцията и това след нея
аз много се притеснявам от упойката ....
Здравей, за докторите не мога да ти кажа нищо, нямам впечатления от тях.
За лапароскопията - няма от какво да се притесняваш.Преди операцията ще ти е нервно и притеснено, което е напълно нормално.Но няма за какво да се шашкаш.Когато ти сложат упойката дори няма да разбереш кога си заспала.Следващото нещо, което ще помниш е как се събуждаш в реанимация :)Болка няма, поне при мен нямаше и двата пъти/аз съм с две лапароскопии, при втората ми отстраниха тръбите/.Беше ми замаяно и не можех да си координирам движенията :lol:Тресеше ме, но това е от упойката.Възможно е да ти се гади, аз нямах такъв проблем, но при всеки е различно.След около 2 часа вече ме закараха в стаята.Сама си станах от леглото.Първия път ме беше страх, че може да ми се отворят шевовете
, което не може да стане, ама пусти страх :DТа малко по-трудно ставах.Ама втория път вече знаех, че няма страшно и се рзхождах из болницата 3 часа след лапарото.
Няма нищо страшно, повярвай ми.Минава и заминава.Важното е, че това е начин да се види какъв е проблема и е една голяяяма крачка напред в борбата
Успех ти желая!Ако имаш други въпроси, питай.Относно лекарите - поразрови се с търсачката, може да намериш нещо за тях.